Een afspraak maken is simpel

Overweeg je om je te laten coachen rond je relatie? Dan kun je me bellen op 0633886581 om te overleggen over wat ik voor je kan betekenen. Je kunt ook direct een afspraak maken in de onderstaande agenda.

Na het maken van de afspraak, bereiden we het gesprek voorbereiden. Je vult een uitgebreide vragenlijst in. Die lees ik. Als  je in Culemborg bent, gaan we meteen samen aan de slag om jouw relatie te verbeteren.

 

Je bereidt het gesprek voor aan de hand van een uitgebreid intakeformulier, zodat het gesprek zelf meteen de diepte in kan gaan.

We zoeken naar de gedachten, gevoelens en patronen die de oorzaak vormen van je/jullie problemen. De gesprekken zijn intensief. Het is het beste de rest van de dag vrij te houden om te verwerken wat er in beweging wordt gezet. Caroline Franssen maakt maar één afspraak per dag. 

Voor ongeveer de helft van de mensen is één gesprek voldoende om de gewenste beweging te krijgen in de relatie. De andere helft maakt een afspraak voor extra gesprekken of doet mee aan een cursus of opstellingendag.

Heb je vragen? Bel dan Caroline Franssen op 06-33886581.

Stel je jouw vraag liever schriftelijk?  Klik hier om een mail te sturen of gebruik het mailadres coaching@carolinefranssen.nl.

Voor een Skype gesprek kun je pas een afspraak maken ná betaling.

Coachingsgesprekken vinden plaats in de Tollenstraat 39 in Culemborg.

Parkeren om de hoek voor twee euro voor de hele dag, of gratis op parkeerterrein Palumbus, 150 meter lopen. Kijk hier op de parkeerwijzer.