Na het maken van de afspraak, bereid je het gesprek voor. Je vult een uitgebreide vragenlijst in. Zo krijg je vast wat meer helderheid over wat er speelt in je liefdesleven en wat je graag wilt bereiken in de sessie. Jouw ingevulde vragenlijst geeft mij vast een beeld van jou en ik krijg aanknopingspunten voor oplossingsrichtingen. Als  je in Culemborg bent, gaan we meteen de diepte in. We gaan samen aan de slag om je inzicht te geven in jezelf, en te zorgen dat je meer regie neemt over je liefdesleven.

We zoeken naar de gedachten, gevoelens en patronen die de oorzaak vormen van je/jullie problemen. De gesprekken zijn intensief. Het is het beste de rest van de dag vrij te houden om te verwerken wat er in beweging wordt gezet.
Ik maak maar één afspraak per dag. 

Voor ongeveer de helft van de mensen is één gesprek voldoende om de gewenste beweging te krijgen in de relatie. De andere helft maakt een afspraak voor extra gesprekken of doet mee aan een cursus of opstellingendag.

Heb je vragen? Bel me op 06-33886581.

Stel je jouw vraag liever schriftelijk?  Klik hier om een mail te sturen of gebruik het mailadres coaching@carolinefranssen.nl.

Voor een Skype gesprek kun je pas een afspraak maken ná betaling.

Coachingsgesprekken vinden plaats in de Tollenstraat 39 in Culemborg.

Parkeren om de hoek voor twee euro voor de hele dag, of gratis op parkeerterrein Palumbus, 150 meter lopen. Kijk hier op de parkeerwijzer.