);

Beeldkracht boek goed ontvangen

Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt
Jessica Helby, psycholoog

“Ik zit nu een uur te lezen in je boek en ik ben enthousiast. Prachtig en beeldend. Ik neem het mee naar mijn intervisiegroep”
Anja Peeters, Coachbureau Lev

“Op mijn literatuurlijst van de opleiding Systemic Healing komt dit boek bovenaan te staan. Want wat een geweldig boek is het geworden! Ze legt heel precies en feilloos uit welke psychologische thema’s te onderscheiden zijn en hoe je ze kunt herkennen en er transformerend mee kunt werken. Puntgaaf en helder. “
Loes Koot, directeur iCoaching.

Zichtbaar maken wat gezien moet worden
Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem, maar ook het eigen innerlijke systeem van de cliënt wordt opgesteld. Met Beeldkracht breng je trauma’s, angsten, verlangens, belemmeringen voor geluk én bestaande en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld.

Inzichten
Cliënt en begeleider kunnen zonder lange verhalen en zonder oordelen de situatie onder ogen zien. De handige lijstjes voor het herkennen van niet-effectieve patronen van denken, voelen en gedrag helpen de coach of therapeut om de patronen te doorzien, te benoemen en te transformeren. Zo worden de problemen inzichtelijk en hanteerbaar. Voor de cliënt brengt de opstelling bewustzijn en aanvaarding. Dat opent de mogelijkheid om zelf de regie weer in handen te nemen.

Duidelijke instructies
Duidelijke instructies voor efficiënte interventies maken Beeldkracht direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk van elke therapeut of coach. De ingesloten startset met opstellingsfiguren is jouw gereedschap om direct te kunnen starten. Als je die set niet uit het boek wilt knippen, kun je hem ook downloaden bij Uitgeverij Thema. Daar kun je het boek ook als ebook bestellen.

Bestellen met handtekening
Als je het boek bij mij persoonlijk wilt bestellen, met een handtekening erin, kan dat hieronder. Je betaalt dan wel verzendkosten.

Inkijkexemplaar
Wil je de inhoudsopgave van het boek bekijken en het eerste hoofdstuk lezen, dan kan dat hier. InkijkBeeldkracht

Bestellen bij Managementboek zonder verzendkosten
Bestel je liever bij Managementboek, zonder verzendkosten, dan kan dat via deze link.

Bestellen als ebook

Uiteraard is BEELDKRACHT ook verkrijgbaar als eBook. Je kunt het hier bestellen.

Meer recensies:

In 1 ruk uitgelezen!
Wat een aanrader is dit boek van Caroline Franssen
Tijdens het lezen voelde ik een en ander in mezelf shiften.
Kan niet wachten om met de playmobiel aan de gang te gaan om te ervaren wat mag gebeuren met het opstellen.?

Ancell Marttin

Beeldkracht is een prachtige boekwerk van Caroline Franssen waarin zij een volledige en inzichtgevende methode beschrijft, zowel theoretisch als praktisch, om te werken met tafelopstellingen/het Systemisch Gedachtegoed.
De methode is zowel geschikt om in te zetten bij vraagstukken van volwassenen als wel van kinderen. Het geeft heel snel inzicht in hun innerlijke belevingswereld als ook in hun familiesysteem.
Door de bijgevoegde opstellingsfiguren, prachtig ontworpen door Nicolas Trottier, is de methode direct in te zetten in de /je praktijk. Ik heb de afgelopen weken de methode al ingezet met verrassende inzichten en oplossingen als resultaat.
De methode zet aan tot (hernieuwd) bewustzijn en is kerngericht.
Een aanrader voor een ieder die met mensen werkt.
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Jessica Hebly, Psycholoog

Achterflap
Lees hier de achterflap van het boek:Beeldkracht_Mock-up_back_TAA

De 24 poppetjes die je bij het boek krijgt
Beeldkracht-prototypes-animated_800 Bij het boek zijn 24 archetypische poppetjes van papier die je zelf in elkaar kunt zetten. Als je ze niet uit het boek wilt halen, kun je ze hier downloaden bij Uitgeverij Thema, de uitgever van Schouten en Nelissen.