Er zijn nog een paar plaatsen voor de boekpresentatie van Beeldkracht op dinsdag 25 september om 14.00 uur bij Thema uitgeverij in Zaltbommel. Tijdens de boekpresentatie maak je kennis met de methodiek en gaat meteen aan de slag met het doen van eenpersoonlijkheidsopstelling op tafel met de bij het boek bijgeleverde papieren poppetjes.

Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem, maar ook het eigen innerlijke systeem van de cliënt wordt opgesteld. Met Beeldkracht breng je trauma’s, angsten, verlangens, belemmeringen voor geluk én bestaande en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld.

Cliënt en begeleider kunnen zonder lange verhalen en zonder oordelen de situatie onder ogen zien. De handige lijstjes voor het herkennen van niet-effectieve patronen van denken, voelen en gedrag helpen de coach of therapeut om de patronen te doorzien, te benoemen en te transformeren. Zo worden de problemen inzichtelijk en hanteerbaar. Voor de cliënt brengt de opstelling bewustzijn en aanvaarding. Dat opent de mogelijkheid om zelf de regie weer in handen te nemen.

Duidelijke instructies voor efficiënte interventies maken Beeldkracht direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk van elke therapeut of coach. De ingesloten startset met opstellingsfiguren is jouw gereedschap om direct te kunnen starten.

Over de auteur
Caroline Franssen werkt al ruim twintig jaar als coach en is een autoriteit op het gebied van relatiecoaching.

Je kunt je hier aanmelden voor de boekpresentatie: 

En het boek vast hier bij uitgeverij Thema bestellen.

Wil je een sessie boeken met Beeldkracht, dan kun je meteen een afspraak maken.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.