Te huur in hartje Culemborg: sfeervolle gespreksruimte / vergaderruimte in een sfeervol en representatief pand uit 1614.

De ruimte is te huur voor vaste dagdelen in de week of op incidentele basis. Prijs afhankelijk van het aantal malen dat er gebruik gemaakt gaat worden van de kamer. Strippenkaart mogelijk.

In de keuken is alle apparatuur aanwezig, alsmede een koelkast en een magnetron. Er zijn een heren en dames-wc. Parkeren kan gratis op twee parkeerterreinen, ieder op vijf minuten lopen. Op twee minuten lopen betaald parkeren met een dagkaart voor twee euro.

 

De Tolkamer

Een ruimte kamer, waarin ook een kleine vergadering gehouden kan worden. Vier stoelen beschikbaar, desgewenst kunnen twee stoelen bijgeplaatst worden. De kamer ligt aan het dakterras. Gasten kunnen aanbellen op de speciale ‘Tolkamer’-bel aan de voordeur.

Tolkamer1

De Tolkamer, plek voor zes mensen

TolkamerDetail

Detail Tolkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

De Coachkamer

De coachkamer biedt ruimte voor twee tot drie personen. De kamer ligt aan een zeer rustige straat én geeft direct toegang tot het dakterras.

Coachkamer1

De coachkamer

CoachkamerDetail

Detail coachkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Caroline Franssen via 06-33886581 voor de verhuurprijzen per dagdeel of op regelmatige of vaste basis.