);

Relatie APK®: kom er samen uit

Ruzie, afstand of weinig seks? Effectieve kortdurende coaching doorbreekt negatieve patronen.

Stop met je energie te verspillen aan zinloze ruzies. Krijg nieuw zicht op jullie eigen gedrag en handvatten om je weer met elkaar te verbinden. Problemen die je samen schept, kun je niet altijd met zijn tweeën oplossen. Een derde kan daar een heldere blik op werpen. Natuurlijk los je de problemen in je relatie liever samen op. Je bent immers met z’n tweeën. Maar het is juist een van de kenmerken van relatieproblemen dat het moeilijk is om er met z’n tweeën uit te komen. Jullie veroorzaken het probleem immers samen. Het is heel moeilijk om te zien welke bijdrage jij zelf levert aan het ontstaan van het probleem. Het is makkelijker om naar de ander te kijken en ook de oplossing van de ander te verwachten. Als die ander nou wat minder kritisch zou zijn, zou jij je beter voelen. Als de ander nou eens wat vaker zin had in vrijen, zou het allemaal veel fijner zijn.

Maar je kunt de ander niet veranderen, je kunt alleen je eigen gedrag veranderen. En om te zien welke veranderen precies nodig zijn, heb je een onafhankelijke deskundige nodig die kan kijken naar ieders aandeel in het probleem en naar ieders aandeel ion de oplossing.

Herken je één of meer van de volgende dingen?

 • We maken veel te vaak ruzie
 • We hebben bijna nooit meer seks
 • Ik denk geregeld aan scheiden, maar diep in mijn hart is dat het laatste wat ik wil
 • Ik ben vreemd gegaan/ mijn partner is vreemd gegaan. Wat nu?
 • Mijn man neemt bijna geen initiatieven
 • Ik voel me met mijn partner eigenlijk nog eenzamer dan toen ik nog alleen was
 • Mijn vrouw wil te weinig seks met mij, sinds de kinderen is ze vooral ‘moeder’
 • De sfeer in huis is slecht, ook de kinderen lijden er onder, er moet iets gebeuren
 • Mijn partner wil scheiden, maar ik niet. Hoe laat ik mijn partner de waarde van onze relatie weer ervaren?
 • Onze relatie is doodgelopen, kunnen we uit elkaar zonder elkaar schade toe te brengen?

Wil je dat er nu verandering in komt en de liefde tussen jullie weer gaat stromen?

Dan is de Relatie APK® geschikt voor jullie!

Liever samen oplossen
Natuurlijk los je de problemen liever samen op. Je bent immers met z’n tweeën. Maar het is juist een kenmerk van relatieproblemen dat het moeilijk is om er met z’n tweeën uit te komen. Jullie veroorzaken het probleem immers samen en een logische gedachte is dat het probleem bij de ander ligt. Als die ander nou wat minder kritisch zou zijn, zou jij je beter voelen. Als de ander nou eens wat vaker zin had in vrijen, zou het allemaal veel fijner zijn.

Het verdwijnt niet vanzelf
Hoe langer je een probleem in je relatie laat bestaan, hoe dieper het erin slijt. En als iets eenmaal een gewoonte is geworden, kost het meer moeite om het te veranderen. Tijd werkt dus niet in je voordeel, maar in je nadeel. Hoe langer het probleem duurt, meer moeite het kost om de liefde weer te laten stromen.

Reacties van mensen die een Relatie APK® bij Caroline Franssen deden:
“Caroline weet feilloos bloot te leggen wat er speelt in een relatie en spaart daarbij niemand. Ze maakt de pijnpunten inzichtelijk door het gebruik van poppetjes, wat veel helderheid geeft. De sessie heeft ons veel dichterbij elkaar gebracht.”
Vrouw, 40 jaar over haar Relatie APK®, november 2014

Caroline is een nuchtere, directe dame die op een hele neutrale, prettige manier een overall analyse maakt en heel gericht en concreet de pijnpunten weet te duiden en betekenis te geven. Je stijgt uit boven de details gaat grotere verbanden zien. Hierdoor krijg je een bewuste keuze in de welke dingen er zijn om te laten en welke om aan te pakken. Wie altijd, net als ik, heeft gedacht dat er eerst 10 sessies nodig zijn voordat dingen uberhaupt concreet worden moet echt naar Caroline: ze is scherp en to the point op een hele prettige manier. En dat is knap.
Vrouw, 48 jaar

Voor helderheid en inzicht in je relatie en jezelf, wacht niet langer en ga naar Caroline Franssen.
Man, 45 jaar

“Verrassend hoe Caroline je in 3 uur tijd inzicht geeft in je eigen persoonlijkheid en jouw rol in de relatie. Ze houdt je – op sympathieke wijze – een spiegel voor en confronteert je heel helder met wat daarin te zien is. Knelpunten worden feilloos blootgelegd, het is aan jou om met de nieuwe inzichten aan de slag te gaan.”
vrouw, 45 jaar.

Voedingsbodem
Je relatie kan weer een voedingsbodem worden waarop jullie allebei helemaal tot je recht te komen. Ook jullie relatie kan weer warm en steunend worden. Een relatie waarin de man zich gezien en gewaardeerd voelt voor wie hij is en voor zijn inbreng in de relatie. En waarin de vrouw zich kan ontspannen omdat zij zich gewaardeerd, gezien en gesteund voelt. Dan ontstaat er tussen jullie intimiteit, contact, synergie en dus ook meer ruimte voor fijne seks.

Speciaal voor mensen die niet makkelijk allebei vrij kunnen nemen van hun werk en de verplichtingen thuis is het ideaal om niet wekelijks naar een relatiecoach te hoeven. Daarom is er de Relatie APK®. Om in een dagdeel een krachtige impuls te geven aan de veranderingen die in jullie relatie nodig zijn.

 • Jullie stoppen met je energie te verspillen aan zinloze ruzies.
 • Jullie trekken je niet langer terug, maar maken weer contact met elkaar.
 • Daardoor komt er weer plezier en intimiteit in jullie relatie.
 • Jullie krijgen nieuw zicht op jullie eigen gedrag en handvatten om je op een natuurlijke manier weer met elkaar te verbinden.
 • We ruimen oud zeer uit de weg, vaak nog uit jullie jeugd.
 • Jullie worden weer vrij, zodat jullie liefde weer kan stromen.

Blijf niet langer rommelen, hopen, dromen en je beroerd voelen in je relatie! Je kunt er met een Relatie APK® echt wat aan doen!

Zoals Mirjam het hieronder verwoordt:
“Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer. Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.
Mirjam Derksen

Coachingstraject
De Relatie APK® is een gesprek van drie uur dat een nieuw licht werpt op je relatie. We bekijken hoe het er op dit moment voor staat met jullie, hoe jullie daar zijn gekomen en waar jullie naar toe willen. Je krijgt inzicht in je eigen gevoelens en gedrag en in dat van elkaar. Dat inzicht alleen geeft al handvatten om te veranderen. Na de Relatie APK® bespreken we wat voor soort traject passend is. Gaan jullie samen verder werken aan jullie relatie? Dan is er een traject van een half jaar mogelijk waarin je ieder een diepgaande individuele sessie doet en online meedoet aan opdrachten en webinars en weer afsluit met een gezamenlijk gesprek.

Beslissen jullie na de Relatie APK® tot een time out in jullie relatie, dan kunnen jullie ervoor kiezen om ieder meerdere individuele gesprekken te hebben.

Resultaten
* Jullie leren praten over gevoelens en verlangens
* Het ‘oud zeer’ is opgelost
* In plaats van negatieve patronen positieve actie
* Jullie herontdekken elkaars positieve kanten
* De liefde stroomt en jullie ervaren nieuw perspectief
* Uiteraard kan ook blijken dat er onvoldoende energie is om de relatie naar een hoger plan te tillen en kan blijken dat jullie beter uit elkaar kunnen gaan

De Relatie APK® bestaat uit:
– invullen van uitgebreide vragenlijst voorafgaand aan het gesprek
– relatiegesprek van drie uur
– beide partners maken een kort verslag en een actiepuntenlijst na afloop van het gesprek
– de coach geeft antwoord op specifieke vragen die je kunt stellen in jouw evaluatie
– toegang tot drie online cursussen voor stellen

Investering:
€750 inclusief 21% btw.

Maak meteen afspraak voor een Relatie APK® via de online agenda.

Na de bevestiging krijg je een intakeformulier opgestuurd.

Heb je vragen of een relatie APK® in jullie situatie geschikt is? Stuur dan een mail naar coaching@carolinefranssen.nl of  bel met Caroline Franssen op 06-33886581

Vervolgafspraken

Aan het einde van de Relatie APK® kijken we of er vervolggesprekken nodig zijn of dat je in een groep verder dingen kunt leren om je relatie te verbeteren. In die vervolggesprekken kunnen zaken die naar boven zijn gekomen verder uitgediept worden.

Meer reacties van stellen die zich lieten coachen:
“Het heeft letterlijk een muur neergehaald tussen ons beiden.
We kunnen elkaar weer recht in de ogen kijken en elkaar echt zien.
Ook heeft het een positief effect gehad op ons seksleven.”
Hans en Margriet

Al jaren vind ik mijn man eigenlijk een slappe zak. Het was dan ook een heel indringend moment toen ik tijdens de Relatie APK voelde dat mijn man echt in zijn kracht kwam. Ik kreeg de slappe lach van opluchting. Nu heb ik weer vertrouwen in onze relatie.

Ingrid, 51 jaar

Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben we weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer.
 Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.
Mirjam Derksen, opvoedcoach Mamaloe

Mijn nieuwe vriendin beschuldigde me van bindingsangst. De APK heeft duidelijk gemaakt dat de verwijten die ze mij maakt, lang niet altijd terecht zijn. Het bleek dat ze me door me te beschuldigen, eigenlijk probeert te dwingen om te doen wat zij wil. Het was een opluchting toen dat zo duidelijk zichtbaar werd. Nu is de balans tussen ons beter en kunnen we reëel onderhandelen over wat er mogelijk is. Ik wil namelijk ook zonder haar met mijn dochter optrekken.

Man, 48 jaar

Ik zag eigenlijk niet meer goed wat er aan de hand was tussen ons, ik dacht dat het probleem echt bij mijn vrouw lag. Tijdens het gesprek kreeg ik door de symbolen ook inzicht in het feit dat mijn gedrag ook een rol speelt. Omdat ik altijd aardig gevonden wil worden, durf ik geen grenzen te stellen. Terwijl dat wel noodzakelijk is. Na de APK hebben mijn vrouw en ik besloten om te scheiden. De APK heeft eraan bijgedragen dat we daarover een gezamenlijke beslissing hebben genomen. De heldere begeleiding van Caroline, zonder oordeel, heeft ons echt geholpen.


Man, 61 jaar

Voor de APK had ik het gevoel dat ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor het goed houden van de relatie. In de APK heb ik gevoeld dat we er echt samen voor staan en dat mijn partner wel degelijk zijn aandeel wil nemen. Ik ben zo blij dat de verantwoordelijkheid voor onze relatie niet meer alleen bij mij ligt, maar dat we het samen oppakken. We zijn niet voor niets bij elkaar!
Vrouw, 36 jaar

 

Of bel met me op 0633886581 om jouw situatie aan me voor te leggen, zodat we kunnen kijken welke vorm van begeleiding het beste bij je past.