);

Contact

Relatie Academie
Culemborg

Telefoon: 06-33886581 (kantooruren)
Klik hier om een mail te sturen of gebruik het mailadres coaching@carolinefranssen.nl

Afspraak
Voor het maken van een afspraak kun je kunt me bellen op 06-33886581. Je kunt ook zelf direct  een afspraak voor een coachingsgesprek via de online agenda.

Vergoeding
Er is sinds 2013 geen vergoeding voor relatietherapie door een verzekering mogelijk. Wel zijn er werkgevers die in het kader van verzuimpreventie (relatie)coaching betalen. Ondernemers krijgen altijd een factuur en kunnen de kosten van coaching opvoeren als bedrijfskosten.

Zakelijke gegevens:
KvK
30127939
BTW NL001539409B96
IBAN NL92 KNAB 0604 3415 20
BIC KNABNL2H

Parkeren
De Relatie Academie ligt in de binnenstad, aan een straat waar niet geparkeerd kan worden. Direct achter het gebouw is een parkeerterrein waar je voor twee euro een dagkaart koopt. Gratis parkeren kan op de parkeerterreinen Palumbus en De Haven.

Ethiek/ Klachten
Caroline Franssen is aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix opleidingen. Dit betekent dat zij met regelmaat reflecteert op de ethiek van haar werk aan de hand van de sleutelbegrippen autonomie, heelheid, identiteit, integratie en zingeving. Hier kun je de ethische code downloaden, daarin staat ook hoe je haar gedrag kunt laten toetsen door de klachtencommissie.

Sociale netwerken
Facebook pagina van Caroline Franssen
Linkedin profiel Caroline Franssen

Diversen

Privacyverklaring

Verklaring Playmobil®