);

Nu weet ik wat ik zelf wil en doe ik dingen met meer liefde voor mijzelf

“Doordat ik dingen die ik met mijn verstand al wist nu op gevoelsniveau heb ervaren, is er echt iets veranderd. Je voelt in jezelf de kwartjes vallen. Dat is echt iets anders dan er alleen over praten”

 “Het klopt wat er op je site staat: dat jij tot de kern komt. Het is niet altijd makkelijk dat ik er dan niet meer om heen kan draaien, maar daardoor is er wel iets veranderd. Ik merk dat ik op veel gebieden in mijn dagelijks leven aan het leren ben de dingen anders te doen.”

 “De eerste keer dat ik hier kwam, vroeg je :”Wat zijn jouw behoeften, wat heb je nodig?’ Ik had er gewoon geen idee van. Nu weet ik wat ik zelf wil en doe ik dingen met meer liefde voor mezelf. De kritische stem komt veel minder. De openheid in de groep heeft gemaakt dat ik zelf verder uit mijn schulp ben gekropen.”

Evaluatie van de deelneemsters van de avondgroep Liefdevol Leven