);

De communicatie met mijn man is ongelofelijk verbeterd

“Wat een kado aan jezelf om je innerlijke stemmen in poppetjes voor je te zien. Patronen, overtuigingen, blinde vlekken… alles krijgt met veel aandacht een plaats. Hele fijne verhelderende dag!
Wat heerlijk als je met iemand werkt die gewoon kei-goed is! Wat een vakvrouw.
Het is nu ruim 2 weken later. Grote sprongen maak ik, met de inzichten die ik opdeed. Ik kreeg bijvoorbeeld 3 stellen ouders, voor de peuter, het kind en de puber. En een brein! Met hulp van deze ondersteuners, ga ik niet meer als een blinde ad hoc aan de gang, maar ik maak een plan en laat me door innerlijke ouders adviseren. Doordat je van je opstellingen foto’s kan nemen, blijft het ook visueel sterk bij je. De foto’s liggen in een mapje naast mijn bed. Met name de communicatie met mijn man is ongelofelijk verbeterd. Dank je Caroline.”

Maria Grijpma, Waalre, auteur van het Handboek voor klein geluk na een opstellingendag over grenzen aangeven.