);

De kracht van echte mannen, David Deida -boekentip-

Voor alle mannen die zich willen verdiepen in hun rol in deze tijd, schreef de Amerikaan David Deida het boek De kracht van echte mannen. Deida laat zien hoe je man kunt zijn in deze eeuw en wat dat betekent in je relatie met vrouwen en dan vooral je eigen vrouw.

Het leukste van dit boek is de humor waarmee het geschreven is. Deida maakt korte metten met het aanpassen aan de vrouw. Kort samengevat komt het neer op: Vrouwen staan er bekend om dat ze zelf niet weten wat ze willen. Daar kun je jezelf als man dus echt niet afhankelijk van maken. Het is nodig dat je zelf keuzes maakt en in actie komt. De kracht van echte mannen is op dit moment het beste boek over ‘je mannetje staan’ op relatiegebied dat ik kan aanraden.

Verrassende kijk op mannelijkheid
Deida schrijft verrassende korte stukjes over de eigenheid van mannen. Je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn om een nieuwe kijk te ontwikkelen op jezelf als man. Deida daagt je uit om in je kracht te gaan staan en niet alles wat je vrouw zegt of voelt, serieus te nemen. Een verademing om te lezen (ook voor vrouwen).
Je kunt De kracht van echte mannen hier bestellen.