);
omslag boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken

Eerste Hulp Bij Relatieongelukken

Je relatie een boost geven? Lees nu het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken. Met honderden praktische tips over hoe JIJ jouw relatie kunt verbeteren. Geschreven op basis van ruim tien jaar systemische coaching van koppels. Met aparte tips voor mannen en voor vrouwen.

Een boekrecensie van Hilda Algra op bol.com:

“Over relatieproblemen praten de meeste mensen niet graag. Het is moeilijk, lastig en als het makkelijk op te lossen was, had je het allang gedaan, dus… Maar dan dit boek. Het begint met snelle reanimatietips waar je gelijk mee kunt beginnen. Daarna volgen overzichtelijk alle mogelijke ‘ongelukken’ met wat jij daar concreet in/aan kunt doen. Geen moeizaam gegraaf of getheoretiseer, maar heel praktisch en haalbaar. Luchtig zonder te bagatelliseren, in heldere taal, to the point. Een EHBO-koffertje neem je ook uit voorzorg mee op reis; dat zou je met deze EHBR-kit ook moeten doen. De vormgeving is verzorgd en fris. Mooi boek om jezelf en anderen cadeau te doen!”

Met tips en opdrachten rond onder meer:

– Is degene waar je nu mee aan het daten bent, geschikt voor een relatie?
– Hoe verwerk je kleine en grote tegenslagen in je relatie?
– Wat doe je als je vaak ruzie maakt?
– Hoe breng je een ingeslapen seksleven weer tot bloei?
– hoe verdeel je de taken in het gezin?
– Hoe ga je om met verschillen tussen mannen en vrouw?
– Hoe kom je weer tot elkaar nadat jij bent vreemd gegaan of je partner is vreemd gegaan?
– Hoe ga je om met je twijfels over blijven of scheiden?

Eerste Hulp Bij Relatieongelukken bestellen

Hét boek met praktische tips voor het meest voorkomende ‘relatieongelukken’ is uitverkocht en in herdruk. Je kunt het boek wel downloaden als pdf.

Eerste Hulp Bij Relatieongelukken PDF

8.95

PDF van het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken

Categorie: Tag:

Beschrijving

PDF van het boek eerste Hulp Bij Relatieongelukken. Met aparte tips voor mannen en vrouwen om jullie relatie en jullie seksleven te verbeteren. Ook aandacht voor het onderzoeken of je nieuwe geliefde relatiemateriaal is en hoe je een slechte relatie beëindigt.

 

Persoonlijke begeleiding nodig?

Na het lezen van het boek extra hulp nodig? Praten met een derde kan helpen. Ik ben de hele zomer beschikbaar om met jullie de gevoelens te onderzoeken die de ontrouw heeft losgemaakt. Kijk hier voor de mogelijkheden voor een Relatie APK samen met je partner en hier voor individuele Turbo Therapie.