);

mannenmetballenpx5-103x150“Give him back his balls”, vertaald als Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen, is dé boekentip voor vrouwen die de broek aan hebben.

Het boek geeft vrouwen tal van tips om uit de mannelijke, controlerende rol te stappen die noodzakelijk is om op je werk goed te kunnen presteren, maar thuis tot problemen leidt.

Ballen
Door thuis ook in de ‘mannelijke energie’ te blijven, komen we namelijk op de stoel van onze partner terecht en pakken we hem in de ogen van auteur Brigitte Sumner zijn ballen af.

Ontspannen
Als je meer in de vrouwelijke energie gaat ontspannen, krijgen mannen ook de kans om hun plek weer in te nemen.

Zelfstandige vrouwen
Brigitte Sumner geeft zowel in taal, als in kleding, als in fysieke houding tips waarin ook zelfstandige stoere vrouwen aanknopingspunten kunnen vinden om zich vrouwelijker op te stellen. Dat leidt vrijwel vanzelf tot een andere houding van de partner. Een leuk boek vol interessante tips die met humor worden gegeven.

Boek
‘Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen’ is tweede hands verkrijgbaar. Lees je Engels, dan kun je ‘Give him back his balls’ wel nieuw bestellen.

één antwoord

  1. manoli

    Hi Caroline,
    Leuke tip is dit! Ik ga het meteen kopen! Ik ben erg voor emancipatie van man en vrouw, maar we moeten toch wel vrouw blijven. (misschien mijn Spaanse achtergrond?) Als we onze vrouwelijke kwaliteiten gebruiken, dan voegen we iets toe in deze wereld en komt er de gewenste balans die we met zijn allen willen, tussen man & vrouw. Ik ben terdege bewust van het feit, dat ik dit als westerling gemakkelijk kan roepen en schrijven. Wij zijn al heel ver in de emancipatieslag voor vrouwen. Nu op naar het volgend niveau!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.