);

Genomineerd voor de Vrouw in de Media Award

Ik ben genomineerd voor de Vrouw in de Media award van de provincie Gelderland. 
Als je op me wilt stemmen, heel graag. Dat kan via deze link
Het afgelopen jaar ben ik eigenlijk maar weinig in de media geweest met mijn eigen werk. Mijn column over relatieproblemen in de bladen van de Perscombinatie is gestopt stopte en er waren een paar interviews voor de radio en voor tijdschriften.
Bekijk hier een compilatie van de keren dat ik de afgelopen jaren in de media iets vertelde over relaties.

De pers wist mij en Helene Baayen goed te vinden rond het Meldpunt Tantra Misbruik. We gaven diverse interviews aan de radio en de kranten en waren bijna te gast bij Humberto Tan. Op dit moment zijn we naar aanleiding van de meldingen, een rapport voor de politiek aan het schrijven met een inventarisatie van de problematiek en aanbevelingen. Daarmee verwachten we in februari weer in de media te komen.

Vast bedankt voor je stem!