);
 
Ben jij een pleaser? Of zie je jezelf als een perfectionist? Heb je meer kritiek op jezelf dan waardering? Kan jij slecht je grenzen aangeven en gaan anderen er dus overheen? Cijfer jij je eigen behoeften en verlangens weg ten behoeve van je partner en je kinderen? 
 
Je weet waarschijnlijk wel dat dit niet goed is voor jou en dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen, maar telkens lukt het niet om jezelf voorop te stellen.
 
Dan is het tijd voor het programma GEZOND EGOÏSME VOOR VROUWEN.
Gezond egoïsme voor vrouwen is een programma voor vrouwen die liever voor zichzelf willen zijn, beter hun grenzen aan willen geven en echte balans willen brengen tussen geven nemen. Die kracht en zachtheid samen willen voelen.
 
Voor vrouwen die van binnenuit willen ontspannen, hun gelijkwaardige plek ten opzichte van hun partner willen innemen. Tot volle bloei willen komen in hun werk. Voor vrouwen die hun diepe levenskracht en oneindige zachtheid willen aanboren.
 
Die het commitment willen aangaan om orde te scheppen in hun oude shit en oude rolpatronen willen loslaten. Die uit hun comfortzone van opoffering willen stappen en zichzelf centraal gaan stellen. En die dat met een groep van gelijkgestemde vrouwen willen doen, zodat de kracht en zachtheid van het vrouwelijke vermenigvuldigd wordt door de onderlinge steun, solidariteit en vriendschap.
 
Samen oplopen
Gezond egoïsme voor vrouwen is een traject van zes weken waarin je in een groep vrouwen een diepgaande transformatie zult doormaken.  We spreken elkaar iedere maandagochtend en dan krijg je ook opdrachten voor deze week.

Online cursussen voor een heel jaar
Daarnaast krijg je toegang tot alle individuele online cursussen van de Relatie Academie. Daarin krijg je een schat aan informatie en opdrachten om je gezonde egoïsme te ontwikkelen en jezelf verder te versterken. Theorie, opdrachten en oefeningen die je in je eigen tempo kunt lezen en uitvoeren. 

We beginnen zes weken samen de week op maandag om 10.00 uur met een webinar. Ik behandel dan de onderwerpen die bij gaan dragen aan jouw gezonde egoïsme en er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Als je er een keer niet bij kunt zijn, geen nood, je kunt je vragen van te voren doorgeven, dan behandel ik ze in het webinar en kijk jij het later terug.

Start van het programma

Het programma start op maandag 25 mei met het eerste webinar.

1. Jouw levensdoel
Het eerste webinar beginnen we met de focus op jou te brengen: Wat zijn jouw kwaliteiten en waar wil je naar toe met je leven?

2. Afhankelijkheid en onafhankelijkheid
In dit tweede webinar vertel ik over afhankelijkheid en onafhankelijkheid in je relaties en aan de hand daarvan wordt van alles duidelijk over jouw patronen. We kijken naar de balans tussen geven en ontvangen en of die voor jou goed is.

3. Vriendschap sluiten met je innerlijke criticus
Het derde webinar gaat over de innerlijke criticus. Hoe zorg je ervoor dat dat je bondgenoot wordt?

4. Je plek innemen in je relatie
Het vierde webinar gaat over je plek innemen en onderhandelen in je relatie. Je leert hoe je een onderhandeling voorbereidt, hoe je helder krijgt wat je zelf wilt. In dit proces merk je vanzelf of en hoe jij in je relaties wel echt voor jezelf opkomt of dat je de neiging hebt om voor anderen te denken of veel te snel toe te geven. Het wordt je in een uur tijd duidelijk waar jij wel en waar jij niet goed voor jezelf kunt opkomen. 

5. Alleen je eigen verantwoordelijkheid
Vervolgens doen we een webinar over verantwoordelijkheid, of je er niet teveel van op je neemt en hoe dat minder kan.

6. Je grenzen aangeven en omgaan met woede
Het laatste webinar gaan we aan de gang met het aangeven van je grenzen en het omgaan met woede.

Weekstart
We beginnen zes weken samen de week op maandag om 10.00 uur met een webinar. Ik behandel dan de onderwerpen die bij gaan dragen aan jouw gezonde egoïsme en er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Daarna is er gelegenheid om in kleine groepjes ervaringen uit te wisselen.

Praktisch:
Zodra je je inschrijft, heb je toegang tot de online modules.
Binnen de online leeromgeving is ook een forum, waar je met de andere deelneemsters van gedachten kunt wisselen.
Er is ook een geheime (en besloten) Facebookgroep en jullie kunnen ook een of meer Whatsapp groepen aanmaken.
Na je aanmelding krijg je een mail waarin staat hoe je je kunt aanmelden voor de webinars. 
 

Data van de webinars: 
Op  maandag 25 mei, maandag 1 juni, maandag 8 juni, maandag 15 juni en maandag 23 juni en maandag 29 juni
De webinars worden opgenomen en je kunt ook vooraf je vragen aangeven.
Na je aanmelding krijg je een mail waarin staat hoe je je kunt aanmelden voor de webinars. 

De online cursussen
Als je meedoet aan het programma, krijg je toegang tot de online cursussen die je naar eigen behoefte en in je eigen tempo kunt volgen. Iedere online cursus bevat materiaal voor acht weken. Je kunt de cursussen doen die bij jou en jouw situatie passen en je kunt er een heel jaar gebruik van maken. Het kan zijn dat ik op basis van wat er deze dagen naar voren komt, nog aanvullende modules maak. Die komen dan ook voor jou beschikbaar.

Je krijgt de individuele online cursussen:
– Focus op jezelf: wat wil ik nou echt/wat heb ik nou nodig?
– Grenzen aangeven en omgaan met woede
– Vriendschappen en netwerk opbouwen
– Onderhandelen met je partner
– Verdien geld met werk waarvan je houdt en beter omgaan met geld
– Vriendschap sluiten met je innerlijke criticus

En speciaal voor gescheiden vrouwen extra online materiaal:
– Het einde van een relatie verwerken
– Communiceren met je moeilijke ex
– Ouderschap na scheiding

Voor wie bestemd?
Het programma is bestemd voor vrouwen die zich willen ontwikkelen. En die daarbij wel een leidraad, houvast en onderlinge steun kunnen gebruiken in deze complexe tijd.

Wie geeft de cursus?
De cursus wordt gegeven door senior-coach Caroline Franssen. Zij is helder, confronterend en warm en weet je echt in beweging te krijgen, zodat jij je joude patronen doorbreekt. Ze wordt bijgestaan door Shiatsu therapeute Luna Westerik. Zij gaat er met oefeningen en opdrachten voor zorgen dat je contact maakt en houdt met je lijf.

SCHRIJF JE HIER IN

Het programma kost €375,00

Schrijf je hier in tot 30 april slechts €275

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.