);

Eens in de twee weken geef ik een webinar over het omgaan met je gevoelens tijdens de Corona crisis.

De gedwongen retraite vraagt aanpassing van ons. Wat doe je met die onverwachte vrije tijd? Je kunt natuurlijk luieren en achterstallige klusjes oppakken. Ik heb besloten om een beetje werkdiscipline te houden. Om van de gelegenheid gebruik te maken en kennis en ervaring met je te delen in gratis webinars.

Verwacht vanwege de soms beperkte voorbereidingstijd niet allemaal perfecte webinars, wel oprecht delen van kennis en informatie.
Voor een deel van de webinars zou je onder normale omstandigheden betalen. Nu zijn ze gratis. Na afloop van sommige webinars kun je je tegen vergoeding inschrijven voor de online-cursussen die erbij horen, zodat je toegang krijgt en houdt tot alle bijbehorende opdrachten. Heb je een webinar gemist, dan kan je het voor €7,50 terugkijken

Emotionele en praktische survival skills voor tijdens de corona-isolatie.
We delen hetzelfde lot. We zijn beperkt in onze bewegingsvrijheid en in onze contacten. Na een korte presentatie over omgaan met eenzaamheid is er ruimte voor vragen en neem ik de tijd om ze te beantwoorden. Daarna kun je jouw emotionele en praktische tips delen.

Een relatie met een ‘narcist’.
Heb jij een relatie (gehad)met een narcist? Wat zegt dat over jou? Hoe kom je er van los? Hoe doorbreek je jouw afhankelijkheid? In dit webinar behandel ik de magische aantrekkingskracht van de narcist en hoe het toch komt dat mensen de neiging hebben om zich volledig te richten op iemand met narcistische trekken. Uiteraard ook aandacht voor hoe je jezelf losmaakt uit deze ongezonde dynamiek.
Donderdag 2 april om 10.00 uur.

Er is tijdens ieder webinar ruimte om je vragen te stellen, je kunt ze ook van te voren opsturen via de mail. Heb je behoefte aan een webinar over een ander onderwerp, stuur me dan ook een bericht.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.