);
Als je verbinding hebt met je wortels, kom je meer tot je recht. Bij veel vrouwen is schade ontstaan in de relatie met hun moeder. Deze dag doen we opstellingen waarin je contact legt met de wijsheid, kracht en zachtheid van de vrouwen die je voorgingen. Zo herstel jij jouw bedding in het vrouwelijke. 
 
Voel jij je niet goed genoeg, terwijl je verschrikkelijk je best doet? Hou je constant alle ballen in de lucht en ben je moe, omdat je eigenlijk nooit echt kunt uitrusten? Waarschijnlijk heb jij, net als veel vrouwen, geleerd om sterker te zijn en je groter voor te doen dan je werkelijk bent. Je kunt heel goed zorgen voor anderen, maar minder goed voor jezelf.
 
Zelfkritiek
Wat er wel en niet was in de relatie met je moeder, vertaalt zich later in je relatie met je kinderen, je partner en de wereld om je heen. Als je moeder jouw grenzen niet respecteerde, onmogelijke zaken van je verwachtte of emotioneel niet aanwezig of onbetrouwbaar was, dan heeft dat gevolgen voor de rest van je leven. Je mist bijvoorbeeld het vermogen om grenzen aan te geven, richt je je voortdurend op (de emoties van) anderen, je hebt enorm veel last van zelfkritiek of je weet eigenlijk niet zo goed wat je zelf wilt of wat je precies nodig hebt.

Vrouwelijke krachtbron
Doordat je je (net als veel vrouwen) niet van je moeder kreeg wat je nodig had, kom jij als vrouw niet volledig tot je recht. Je kunt niet putten uit de grote krachtbron van het vrouwelijke. Je draagt de onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, je oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. Je gaat voor anderen zorgen, zonder dat er ooit goed voor jou is gezorgd.

Voormoeders
Tijdens deze dag zet jij stappen om je eigen basis te ervaren. Je maakt op energetisch niveau contact met je voormoeders. Als jij je weer verbonden voelt met waar je vandaan komt, kun je van daaruit als de bijzondere vrouw die jij bent op een zachte en ontspannen manier vorm geven aan je eigen leven.
 
“Met een groep werken aan vrouwen-thema’s is intensief en raakt op zoveel vlakken op heel diep niveau. 

Mooi om ieders thema te mogen beleven en ervaren als representant of als aanschouwer. De pijn om onder ogen te zien en te aanvaarden dat dit het is wat het is, was heftig, maar ik voel mij nu zoveel lichter en voel dat ik nu eindelijk mijn focus heb.”
Yvonne
 
 
Begeleider Caroline Franssen
De workshop Heel je moederlijn wordt verzorgd door coach en opleider Caroline franssen. Zij werkt al twintig jaar met opstellingen. Ze gaat is oplossingsgericht, direct en gaat snel tot de kern, waardoor er echt iets veranderd en jij je als vrouw tegelijk sterker en zachter voelt.
 
Praktisch:
De workshop vindt plaats in Gent, België
We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 16.30 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 9.45 uur. Voor een warme lunch wordt gezorgd.
Je kunt je hieronder aanmelden en betalen.

175.00

Workshop Heel je moederlijn zaterdag 29 februari, Gent. Workshop voor vrouwen om je moederlijn te helen. Zodat je de kracht en zachtheid van je voormoeders kunt inzetten in je dagelijkse leven. Locatie in Gent, België.

8 op voorraad

Beschrijving

Workshop Heel je moederlijn zaterdag 29 februari, Gent. Kom je moederlijn helen. Workshop voor vrouwen die zich sterker en zachter willen voelen. 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.