);
Als je verbinding hebt met je wortels, kun je jezelf soepeler ontvouwen. Deze dag doen we opstellingen waarin je contact legt met de wijsheid, kracht en zachtheid van de vrouwen die je voorgingen. Zo herstel jij jouw bedding in het vrouwelijke. Er zijn nog slechts twee plekken beschikbaar, dus als je mee wilt doen, meld je dan snel aan.
 
Voel jij je niet goed genoeg, terwijl je verschrikkelijk je best doet? Hou je constant alle ballen in de lucht en ben je moe, omdat je eigenlijk nooit echt kunt uitrusten? Waarschijnlijk heb jij, net als veel vrouwen, geleerd om sterker te zijn en je groter voor te doen dan je werkelijk bent. Je kunt heel goed zorgen voor anderen, maar minder goed voor jezelf.
 
Zelfkritiek
Wat er wel en niet was in de relatie met je moeder, vertaalt zich later in je relatie met je kinderen, je partner en de wereld om je heen. Als je moeder jouw grenzen niet respecteerde, onmogelijke zaken van je verwachtte of emotioneel niet aanwezig of onbetrouwbaar was, dan heeft dat gevolgen voor de rest van je leven. Je mist bijvoorbeeld het vermogen om grenzen aan te geven, richt je je voortdurend op (de emoties van) anderen, je hebt enorm veel last van zelfkritiek of je weet eigenlijk niet zo goed wat je zelf wilt of wat je precies nodig hebt.

Vrouwelijke krachtbron
Doordat je je (net als veel vrouwen) niet van je moeder kreeg wat je nodig had, kom jij als vrouw niet volledig tot je recht. Je kunt niet putten uit de grote krachtbron van het vrouwelijke. Je draagt de onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, je oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. Je gaat voor anderen zorgen, zonder dat er ooit goed voor jou is gezorgd.

 
Voormoeders
Tijdens deze dag zet jij stappen om je eigen basis te ervaren. Je maakt op energetisch niveau contact met je voormoeders. Als jij je weer verbonden voelt met waar je vandaan komt, kun je van daaruit als de bijzondere vrouw die jij bent op een zachte en ontspannen manier vorm geven aan je eigen leven.
 

Praktisch
De dag Heel je moederlijn is bij Piith in Bussum. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 16.30 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 9.45 uur. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd.

Omdat de workshop op zaterdag 19 oktober snel vol zat, is er een extra workshop op zaterdag 23 november gepland. Dit is de laatste workshop Heel je moederlijn van 2019.

165.00

Workshop voor vrouwen om je moederlijn te helen. Zodat je de kracht en zachtheid van je voormoeders kunt inzetten in je dagelijkse leven.

3 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Kom je moederlijn helen. Workshop voor vrouwen die zich sterker en zachter willen voelen. 

3 reacties

 1. Saima Vereijken

  Beste Caroline,

  Hoeveel deelnemers zijn Er maximaal, op 11 mei?
  En ben je toevallig nog van plan dezelfde workshop te gaan organiseren wat meer in het zuiden van het land?

  Vriendelijke groeten,

  Saima Vereijken

  Beantwoorden
 2. Marjolein

  Beste Caroline, Ik zie 2 data staan voor deze workshop: 11 mei in de nieuwsbrief, en 29 juni op de website. Kun je aangeven wat klopt?
  Met groeten, Marjolein

  Beantwoorden
  • Caroline Franssen

   Beste Marjolein,
   Omdat de workshop van 11 mei snel vol zat en zich op één dag drie vrouwen hebben aangemeld voor de wachtlijst, hebben we besloten om meteen een nieuwe datum te prikken.
   Dat is dus 29 juni geworden. Ondertussen zit 31 augustuis ook al volen is de laatste datum die we voor dit jaar gepland hebben 14 september.

   Je bent welkom om mee te doen!

   Vriendelijke groet,

   Caroline Franssen

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.