);

Verandert jouw man tijdens het WK in een bierdrinkende aap? Zie je na de eerste avond Vuvuzela-gezoem op tegen de rest van de maand? Ouders van Nu belde mij voor wat handige tips om deze WK-maand op een goede manier door te komen.

Opvallend van dit interview was dat de journaliste zelf als een berg opzag tegen het WK. Ze dacht een rotmaand tegemoet te zien. Haar man een maand als bierdrinkende aap voor de TV. Hoe moest zij in hemelsnaam het WK doorkomen? Dat zou ongetwijfeld tot een grote verwijdering in hun relatie zorgen.
Ik heb haar geholpen om er op een hele andere manier tegenaan te gaan kijken. Je kunt er met een beetje strategie voor te zorgen dat de WK-maand ook voor jou als niet-voetballiefhebber een goede maand wordt. Nieuwsgierig?
Lees hier het artikel WK-weduwen.pdf

4 reacties

 1. emile

  Ach gut…mannen kijken naar een WK en gelijk krijgen we zeurdige artikeltjes. Dit is duidelijk door een vrouw geschreven want de balk in eigen ogen wordt duidelijk niet gezien. Het zijn juist vrouwen die overal tijd en ruimte voor claimen (winkelen, eigen hobby’s, uren bij de kapper en de schoonheidssalon) waarbij de man een hinderlijke loser is.

  Typisch gejengel van een vrouw, een therapeut nogal liefst. Nou, in geen honderd jaar ga ik met problemen naar deze vrouw. De uitkomst staat immers al vast…de man heeft het gedaan. Vrouwen? Vreselijk!

  Beantwoorden
  • Caroline Franssen

   Jammer dat je het artikel niet hebt gelezen, Emile, want de uitkomst staat op een hele andere manier vast dan jij denkt.
   In het artikel staat juist heel duidelijk dat zeuern een verkeerde route is en dat een vrouw die last heeft van voetbal er gewoon voor moet zorgen dat zij zichzelf vermaakt!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.