);

Individuele Turbo Sessie

Eenzaam, teleurgesteld of ontevreden? Krijg helder wat jij er zelf aan kunt doen.

Ontdek waarom jij niet gelukkig bent in je leven, je werk of relatie. In deze turbo-sessie richten we de aandacht volledig op jou. Op jouw wensen en verlangens. Op wat je blokkeert en in de weg staat. En op wat jij kunt doen en nalaten om jouw wensen te realiseren. 

Door jouw eigen wensen en verlangens centraal te stellen doorbreek je patronen van afhankelijkheid en machteloosheid. Je ontdekt hoe jouw gedrag, gedachten en energie bijdragen aan stagnatie én hoe je kunt bijdragen aan de oplossing ervan. Door de regie te krijgen over jezelf, krijg je ook meer invloed op je relatie en je werk. 

Het kan zijn dat jij problemen ervaart, maar je partner het OK vindt zoals het gaat. Verspil je energie dan niet aan het overhalen van je partner om mee te komen. Erken dat jij tegen problemen aanloopt in de relatie die je wilt oplossen. Je bent daarvoor niet afhankelijk van je partner en of hij of zij in jullie relatie de problemen ook belangrijk genoeg vindt om een buitenstaander in te schakelen. Voor mannen geldt bijvoorbeeld dat zij het vaker dan hun partner als probleem ervaren dat er weinig seks is. Vrouwen komen soms ook omdat hun man te weinig seks wil, maar vaker benoemen ze als probleem dat ze meer willen praten dan hun partner, of dat ze zich teveel aanpassen aan de wensen van hun partner.

Twijfels over de relatie
Het kan ook zijn dat jij grote twijfels hebt over jullie relatie en wilt weten of het wel zin heeft om door te gaan. Als neutraal persoon stel ik  jouw belang centraal en ben ik niet gehecht aan de uitkomst. Een individueel relatiegesprek met mij geeft je dan inzicht in jezelf, je eigen gedrag en de mogelijkheden die jij hebt om je relatie ten positieve te beïnvloeden. En als die er niet meer zijn, kan ik je helpen om een beslissing te nemen waar je misschien al jaren tegenaan zit te hikken.

Na de scheiding
Ook na een scheiding kun je nog problemen ervaren die betrekking hebben op je relatie. Het kan zijn dat je moeilijk los komt van je ex. Of dat jullie in een voortdurende strijd verwikkeld blijven. Zeker als je een ‘moeilijke partner’ had, kan een steuntje in de rug helpen om weer volledig op eigen benen te staan.

Aanleidingen
Herken je één of meer van de volgende situaties? Blijf niet alleen voortmodderen. Zorg voor jezelf en laat je steunen.  Door mijn enorme ervaring zie ik snel wat er aan de hand is en hou je een spiegel voor zodat je met nieuwe ogen naar jezelf en je situatie kijkt. Je krijgt handvatten om te doen wat nodig is.

Aanleidingen voor mensen IN een relatie:

 • Je houdt van je partner. Je wilt ECHT meer praten, vrijen of andere leuke dingen doen samen met je partner , maar het gebeurt almaar niet.
 • Jullie hebben steeds dezelfde ruzies.
 • Je hebt last van afstand tussen jou en je partner.
 • Je voelt je overbelast, er ligt teveel op je bord.
 • Je partner wil te weinig seks.
 • De seks die jullie hebben, is niet prettig.
 • Je voelt je eenzaamheid in je relatie.
 • Je bent vreemd gegaan en wilt onderzoeken of je nu verder wilt met je partner of niet
 • Je partner is vreemd gegaan en je wilt onderzoeken of jij nu wel verder wil met hem of haar

Aanleidingen rond scheiding

 • Je bent je al jarenlang aan het aanpassen aan je partner en realiseert je dat de relatie eigenlijk eenzijdig is. Je wilt wel stoppen, maar weet niet hoe, of je bent bang voor de consequenties.
 • Je overweegt (al een tijdje) om te gaan scheiden.
 • Je houdt het echt niet meer uit met je partner.
 • Je bent aan het scheiden, maar het valt je zwaar.
 • Je bent gescheiden maar je voelt je nog niet vrij of de omgangsregeling loopt niet goed

Aanleidingen voor mensen zonder relatie:

 • Je wilt je graag openstellen voor een relatie, maak je merkt dat iets je blokkeert
 • Je zoekt al tijden naar een nieuwe partner, maar er gebeurt almaar niets
 • Je denkt dat je te dik, te dun, te oud, te eigenwijs, te slim of te verlegen bent voor een relatie

Je hebt dus een steuntje in de rug nodig!

Zonder je partner komen
De beslissing om zonder je partner te komen, is vaak het moeilijkst. De meeste mensen hebben de illusie dat je om een relatie te verbeteren altijd samen moet komen. Maar dat is niet waar. In je eentje kun je zo groeien en veranderen dat dat direct effect heeft op je partner. Bovendien stap je door zelf te komen, onmiddellijk uit de afhankelijkheid. Jij bepaalt of jouw gevoel de moeite waard is om wat aan te gaan doen, of je partner het nou met je eens is of niet. En of je partner zich er voor wil inspannen of niet. Jij kiest voor jezelf!

Kom jij niet omdat je partner niet meewil komen of omdat je bang bent voor wat er gebeurt als je alleen komt?
Vraag jezelf eens af:
* In hoeverre erken jij zelf dat je ongelukkig bent in je relatie?
* In hoeverre heb je je partner nodig om jouw gevoel hierover te erkennen?
* Wanneer neem je jouw eigen gevoel serieus genoeg om er echt wat mee te doen?

Kracht
In deze individuele coachingsgesprekken is onze aandacht niet gericht op je partner en wat hij of zij allemaal fout doet, maar op jouw eigen wensen en verlangens. Door die centraal te stellen en op een opbouwende manier aan je relatie te werken, doorbreek je patronen van machteloosheid en afhankelijkheid. Je liefde voor jezelf en voor je partner kan weer stromen. Zodat jullie allebei meer tot je recht kunnen komen. Uiteraard kan het ook zijn dat je door het gesprek de pijnlijke conclusie trekt dat er geen toekomst is voor jullie relatie. Niet alle relatieproblemen zijn te verhelpen. Sommige mensen zijn echt heel moeilijk om mee samen te leven.

Investeren in je relatie is investeren in jezelf
Door mijn ervaring en effectieve werkwijze hebben de meeste mensen aan één gesprek genoeg om hun leven een nieuwe richting te kunnen geven. Om te ervaren dat ze weer de regie hebben over hun eigen leven. Mijn doel is dat jij persoonlijk leiderschap ervaart.
Ik voer maximaal één coachingsgesprek per dag.

Andere aanleidingen:

Je kunt ook een gesprek boeken als er een andere aanleiding i sin je werk of je leven, waardoor je denkt dat een coachingsgesprek zinvol zal zijn.

Investering:

Een coachingssessie van twee uur kost €450 inclusief btw. Bij de betaling is het mogelijk om te kiezen voor een zakelijke of een persoonlijke factuur.