Om coachingsgesprekken goed te kunnen voorbereiden, is het fijn om van te voren na te denken over hoe het er nu met jou en je relatie voor staat en wat je wilt bereiken.

Je kunt hier het intakeformulier downloaden dat op jouw situatie van toepassing is. Als je het formulier hebt ingevuld, wil je het dan opsturen naar coaching@carolinefranssen.nl? Dankjewel!

Intakeformulieren

Voor een Relatie APK® samen met je partner.

Voor individueel relatiegesprek als je een partner hebt die niet meekomt naar het gesprek.

Voor een individueel gesprek na scheiding ongeacht of je op dit moment wel of geen relatie hebt. Gesprek kan gaan over het verwerken van de scheiding, omgaan met narcisme/ borderline van je ex, problemen met de omgangsregeling, etcetera.

Voor een Single APK voor als je wilt onderzoeken hoe je omgaat met het single-zijn en/of je het juiste doet en nalaat om een nieuwe partner tegen te komen.

Voor Ouder&Kind-coaching om te onderzoeken wat er nodig is om de relatie met je kind te verbeteren. Met een volwassen kind kun je samen komen of eerst ieder apart een gesprek en dan een keer samen.

Voor coaching gericht op je werk / onderneming  waarin we onderzoeken wat je belemmert om volledig tot je recht te komen op je werk.

Supervisie Intakevragen voor een supervisiesessie waarin we onderzoeken hoe jij als coach/ therapeut/ begeleider kan excelleren in je vak.

Beeldkracht intakevragen voor mensen die een intakegesprek hebben van de opleiding Beeldkracht worden je toegestuurd na de afspraak..

Evaluatie

Na afloop van het gesprek is het fijn om een kort verslag te schrijven. Daarvoor is onderstaande Opzet voor een verslag van een sessie heel geschikt.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.