);

Klein geluk = het grootste van allemaal

“Wellicht is klein geluk het grootste van allemaal” staat in het  Handboek voor klein geluk. Daarin voor vrouwen eenvoudige recepten om klein dagelijks geluk te scheppen. De Relatie Academie heeft aan dit boek meegewerkt en een ‘het complimentendieet’ aangeleverd. Je hoeft maar een paar recepten voor klein geluk te lezen om te weten dat dit een superboek is dat je aan al je vriendinnen cadeau wilt geven. Inmiddels zijn er

Voor ieder verlangen en behoefte kun je heel eenvoudig een recept opzoeken. Ben je moe, gestresst, heb je behoefte aan beter vrijen, aandacht, aanraking? Je vindt beslist een eenvoudig, toepasbaar recept voor jouw situatie. Heb je er ooit aan gedacht om lekker in chocola te gaan roeren? Of je zorgen toe te vertrouwen aan moeder aarde? Weet je al wat een ‘Sauna goedkoop’ is? Hang jij je was met liefde op? Heb je wel eens muziek gemaakt met de fluitketel?

Inspirerende tips
Voor slechts 14,95 krijg je een schat aan geweldige en originele tips. De recepten in dit boek zijn zo mooi en inspirerend dat alleen al het lezen ervan je een geluksgevoel bezorgt. Maria Grijpma en Inge Jager hebben hun complete netwerk ingeschakeld als inspiratiebron. Dat heeft een boek vol originele, inspirerende en bovenal gemakkelijke recepten voor klein geluk opgeleverd. Voor veel recepten heb je niets nodig (soms wel een maatje) en in tien of twintig minuten heb jij je eigen klein geluk geschapen. Ook van mij staat een recept in het boek: het complimentendieet.

Ontwapenend
Ontwapenend is dat Inge en Maria zelf ook vertellen hoe zij het uitvoeren van de recepten hebben beleefd. Ze zijn dus allemaal beproefd!
Het enige minpuntje van het boek is dat het niet echt op mooi papier is gedrukt en er net iets te veel woorden worden afgekort. Mijn enige advies voor de herdruk die ongetwijfeld gaat komen, is dus: meer wit om de recepten heen en geen woorden afkorten.

Je kunt het Handboek voor klein geluk hier bestellen.

De auteurs
Op de website van Inge Jager vind je meer informatie over haar tantracursussen.
Over Maria Grijpma en haar centrum voor stilte en klank vind je hier meer.
Het boek vond een uitgever dankzij Ten Pages en heeft dus meerdere aandeelhouders.