);

Voor FunX radio werd ik geïnterviewd over het Peter Pann syndroom. Mannen die nooit volwassen worden en in sprookjes blijven geloven.

Spelen is OK, maar mannen die hun eigen verantwoordelijkheid niet nemen, dwingen vrouwen om dubbel zo hard te lopen. 

http://www.funx.nl/radio/fragmenten/285005-huh-mannen-met-een-peter-pan-syndroom-bestaan-echt

één antwoord

  1. Jelley Babois

    Mijn vriend leed ook aan het Peter Pan syndroom. In 1999 kreeg ik het boek van Dan Kiley hierover te lezen. Er werd een wereld voor mij geopend, ik herkende zoveel dingen. Mijn vriend was toen 52 en had al heel veel+23 relaties gehad, die allemaal om dezelfde reden uit waren gegaan, onverantwoordelijkheid, vreemdgaan, manipuleren etc allemaal kenmerken die bij dit syndroom passen. Mijn vriend had in zijn jeugd een autoritaire vader en lieve bange moeder gehad, geestelijke en lichamelijke mishandeling ondervonden. Toen ik dit boek had gelezen wist ik hoe ik met hem om moest gaan. Ik was Wendy en Tinkerbell te gelijk. Onze relatie heeft bijna twintig jaar volgehouden, tot mijn vriend twee maanden geleden overleed. De eerste jaren van onze relatie waren erg moeilijk, want je moet echt jr weg leren kennen door zijn manipulerende en narcistische gedrag. Maar toen ik eemmaal wist hoe ik hier mee om moest gaan, ging het goed, hij was dan serieus, maar kon het spelen ook niet laten. Dan werd ik maar weer Tinkerbel en speelde met hem mee. Oh ik mis zijn grapjes zo erg, het leven met hem was nooit saai.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.