);

Mannen, relaties en intimiteit

Loopt jouw relatie niet lekker? Is er minder seks en intimiteit dan je zou willen? Lopen gesprekken uit op ruzies?

Loop je liever weg dan ruzie te maken? Heeft je vrouw vaak kritiek op je? Heb je het gevoel dat je het in haar ogen niet goed kan doen, hoe erg je ook je best doet? Heb je geprobeerd om er verandering in te brengen, maar is dat niet gelukt? Vraag je je af hoe je het weer zo kan krijgen als het vroeger was?

Het is moeilijk om er alleen of samen met je partner uit te komen, omdat jullie vast zitten in zichzelf herhalende patronen van denken en voelen. Moet je beter je best doen? Haar meer geven? Of is het juist een signaal dat het verstandig is om beter voor jezelf op te komen? 

Veel mannen hopen dat het vanzelf over gaat. Dat hun vrouw vanzelf tevredener wordt en meer seks wil. Ondertussen gaan ze gewoon wat harder werken of wat meer sporten. Helaas is dat niet effectief. Tijdens de themadag mannen en relaties ga je oplossingen vinden die echt werken. Jij gaat het heft in handen nemen, zodat jouw relatie weer leuk en gezellig wordt en je vrouw weer met je wil vrijen.

Tijdens de dag over relaties en intimiteit, ga jij ervaren wat jou in de weg staat om je plek als haar partner volledig in te nemen. Je ruimt je eigen ‘oude shit’ op. Je gaat zien hoe jij eraan kunt bijdragen dat jouw relatie weer lekker loopt en je weer dichter bij elkaar komt.

Daardoor kom je dichterbij je partner.  Je krijgt weer het gevoel dat jij je partner waardeert en zij jou. Je kunt haar steunen en haar drama stoppen. Je voelt je weer echt man in haar aanwezigheid. En je kunt haar weer kunnen leiden in de dans van jullie liefde.

Jullie begeleider Caroline Franssen heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van mannen om weer lol, liefde en seks in hun relatie te brengen. Zij werkt al twintig jaar als persoonlijk coach, waarvan tien jaar als relatiecoach. Zij gebruikt (aspecten uit) familieopstellingen om mensen in beweging te brengen. Zij weet precies wat jouw vrouw nodig heeft van jou als de man in haar leven (en dat is vaak iets heel anders dan wat jouw vrouw zelf aangeeft). Caroline’s aanpak is rechtstreeks naar de kern. Je leert kwaliteiten in jezelf aan te spreken die  jouw plezier in je relatie en je liefdesgeluk ten goede komen. Resultaat gegarandeerd.

De themadag is ook geschikt als je vragen hebt over het mislopen van een oude relatie, het vinden van een nieuwe partner of telkens tegen dezelfde dingen aanloopt op je werk.

Ervaringen van deelnemers:

De workshop is een voltreffer. Caroline weet heel snel een hele prettige, veilige en vertrouwde sfeer te scheppen. Hierdoor komen de deelnemers zonder remmingen vrij. Ze weet echt, geniaal gewoon, heel snel de spijker op zijn kop te slaan. Voor mij een zeer geslaagde, effectieve dag. Waar al mijn leervragen aan bod kwamen. En waar wij mannen vriendschap met elkaar sloten alsof wij elkaar al jaren kennen. Grandioos!

Dirk Klok (55)

De workshop voor mannen heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven waarmee verder kan. Caroline lukt het met haar doortastende aanpak om snel tot de kern te komen waar het om draait. Je ziet en ervaart daardoor waar problemen vandaan komen, en je krijgt handvatten om er (anders) mee om te gaan.
Een aanrader voor iedereen.

Joost Niesthoven

PRAKTISCH
De workshop vindt plaats bij de Relatie Academie, Tollenstraat 39 in Culemborg.

Inloop vanaf 9.45, start om 10.00 uur, verwacht einde tussen 16.30 en 17.00 uur

De workshop kost € 345,75 inclusief koffie, thee, vers fruit, versnaperingen, lunch en het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken t.w.v. €18,95.

Je kunt je hier opgeven voor de workshop voor mannen en vrouwen op vrijdag 5 september 2017

Je kunt je hier opgeven voor de workshop voor mannen en vrouwen op vrijdag 8 december 2017