);
Caroline Franssen online coaching

Online familieopstelling via zoom: kom weer op je plek!

Boek nu een online opstelling en beng in één sessie een wezenlijke verandering in je leven. Na een korte kennismaking, doen we een opstelling, die door middel van een extra camera in beeld wordt gebracht.

In een uur coaching zet je belangrijke stappen. Na afloop krijg je foto’s van de opstellingen die we gemaakt hebben. Als je wilt, krijg je de opname van de sessie om later nog eens terug te kijken.


Reacties van mensen die een online consult deden:

“Aanleiding voor het gesprek was mijn moeilijke relatie. In één consult kreeg ik helderheid over mijn patronen en het gedrag van mij partner. Caroline durfde me ermee te confronteren dat het gedrag van mijn partner nooit zal veranderen. Ik realiseerde me dat ik me al jaren zoveel aanpas aan zijn beperkingen en dat dat eenvoudig niet meer vol te houden is. Dankzij het gesprek heb ik de moed gevonden om de relatie te verbreken.”
Marijke ( 45)

“De relatie met mijn man was ernstig in het slop aan het raken. Ik woon in een ander land, dus naar Caroline toe komen, was geen optie. We hebben een aantal online sessies gehad en dat heeft heel erg veel in beweging gezet. Er kwam onder andere naar voren dat ik mijn miskramen onvoldoende een plek had kunnen geven en me daardoor had afgesloten voor mijn man. Door de miskramen te erkennen, voelt mijn gezin weer compleet.  Ik ben gelukkiger en er is meer contact met mijn man. Ik  begeleid nu zelfs andere vrouwen bij het proces van verwerken van miskramen en doodgeboorten.”
Ingrid (41)

Doortastend
Ik zie snel wat er werkelijk aan de hand is. Je gaat op een nieuwe manier kijken naar wat er speelt in je leven. Je kunt oude patronen loslaten en daadwerkelijk iets veranderen. Je krijgt helder advies en praktische tips.

Voorjaarsactie
Normaal betaal je voor een zoomgesprek €250 voor een uur (inclusief 21% btw). Dit voorjaar slechts €195,00

Na betaling kun je hieronder een afspraak inplannen. Zit er geen geschikt tijdstip bij, mail me dan met je voorstel op coaching@carolinefranssen.nl of bel even naar 06-33886581. Desgewenst krijg je de opname van het gesprek na afloop toegestuurd, zodat je de opname nog eens af kunt luisteren of kijken.

Leg je afspraak vast

 English
A Zoom session with CoachCaroline costs €250 for an hour. You can pay via Paypal or Creditcard.