);
Caroline Franssen online coaching

Online sessies: snel, doeltreffend en praktisch. Zet je (liefdes)leven op de rit.

Kom jij met jezelf of met je partner of je kinderen in de knoop? Loop je tegen jezelf aan? Tijd om er eens met een buitenstaander met een heldere blik en doortastende aanpak naar te kijken. Online coaching is snel, doeltreffend en net zo diepgaand als wanneer je bij elkaar in de kamer zit.

Een online gesprek geeft je inzicht in jezelf, je eigen gedrag en de mogelijkheden die jij hebt om je relatie en je leven ten positieve te beïnvloeden. Ook als je twijfelt over je relatie ben je welkom. Je krijgt hulp om een beslissing te nemen waar je misschien al jaren tegen aan zit te hikken. Als er geen uitzicht is op herstel kan ik je helpen om je vertrek zorgvuldig voor te bereiden.

Je hoeft niets te missen van de effectieve Beeldkracht-methodiek: het is namelijk mogelijk om ook online opstellingen te doen. We koppelen er gewoon een extra camera aan het Zoom-gesprek. Zo kunnen we net zo effectief werken als bij mij op de praktijk.
In een uur coaching zet je belangrijke stappen. Na afloop krijg je foto’s van de opstellingen die we gemaakt hebben. Als je wilt, kan de sessie opgenomen worden en kun je die naderhand nog terugkijken.


Reacties van mensen die een online consult deden:

“Aanleiding voor het gesprek was mijn moeilijke relatie. In één consult kreeg ik helderheid over mijn patronen en het gedrag van mij partner. Caroline durfde me ermee te confronteren dat het gedrag van mijn partner nooit zal veranderen. Ik realiseerde me dat ik me al jaren zoveel aanpas aan zijn beperkingen en dat dat eenvoudig niet meer vol te houden is. Dankzij het gesprek heb ik de moed gevonden om de relatie te verbreken.”
Marijke ( 45)

“De relatie met mijn man was ernstig in het slop aan het raken. Ik woon in een ander land, dus naar Caroline toe komen, was geen optie. We hebben een aantal online sessies gehad en dat heeft heel erg veel in beweging gezet. Er kwam onder andere naar voren dat ik mijn miskramen onvoldoende een plek had kunnen geven en me daardoor had afgesloten voor mijn man. Door de miskramen te erkennen, voelt mijn gezin weer compleet.  Ik ben gelukkiger en er is meer contact met mijn man. Ik  begeleid nu zelfs andere vrouwen bij het proces van verwerken van miskramen en doodgeboorten.”
Ingrid (41)

Liefde & intimiteit
Stop met tobben over je relatie. Investeren in het oplossen van je relatieproblemen, is investeren in jezelf. Kom in actie. Kies voor advies waar je echt wat aan hebt.

Als relatie-expert zie ik snel wat er werkelijk aan de hand is. Je gaat op een nieuwe manier kijken naar wat er speelt in je relatie. Je kunt oude patronen loslaten en daadwerkelijk iets veranderen.
Je krijgt helder advies en praktische tips.

Betalen 
Je ‘koopt’ hier je zoomgesprek en betaalt meteen via Ideal of overschrijving. betaalt €250 voor een uur (inclusief 21% btw). Na betaling kun je hieronder een afspraak inplannen. Zit er geen geschikt tijdstip bij, mail me dan met je voorstel op coaching@carolinefranssen.nl of bel even naar 06-33886581. Desgewenst krijg je de opname van het gesprek na afloop toegestuurd, zodat je de opname nog eens af kunt luisteren of kijken.

 

Leg je afspraak vast

English
A Zoom session with CoachCaroline costs €250 for an hour. You can pay via Paypal. Creditcard payment will be possible in the near future