);

Relatieadvies inwinnen via Skype, wordt vaak gedaan door mensen in het buitenland en door mensen die grote twijfels hebben over hun relatie en daar graag eens met een neutraal persoon over praten

Een Skypegesprek geeft je dan inzicht in jezelf, je eigen gedrag en de mogelijkheden die jij hebt om je relatie ten positieve te beïnvloeden. En als die er niet meer zijn, kan ik je helpen om een beslissing te nemen om te vertrekken, een beslissing waar je misschien al jaren tegenaan zit te hikken.


Reacties van mensen die een Skypeconsult deden:

“Aanleiding voor het gesprek was mijn moeilijke relatie. In één consult kreeg ik helderheid over mijn patronen en het gedrag van mij partner. Caroline durfde me ermee te confronteren dat het gedrag van mijn partner nooit zal veranderen. Ik realiseerde me dat ik me al jaren zoveel aanpas aan zijn beperkingen en dat dat eenvoudig niet meer vol te houden is. Dankzij het gesprek heb ik de moed gevonden om de relatie te verbreken.”
Marijke ( 45)

“De relatie met mijn man was ernstig in het slop aan het raken. Ik woon in een ander land, dus naar Caroline toe komen, was geen optie. We hebben een aantal sessies gehad via Skype en dat heeft heel erg veel in beweging gezet. Er kwam onder andere naar voren dat ik mijn miskramen onvoldoende een plek had kunnen geven en me daardoor had afgesloten voor mijn man. Door de miskramen te erkennen, voelt mijn gezin weer compleet.  Ik ben gelukkiger en er is meer contact met mijn man. Ik  begeleid nu zelfs andere vrouwen bij het proces van verwerken van miskramen en doodgeboorten.”
Ingrid (41)

Liefde & intimiteit
Stop met tobben over je relatie. Investeren in het oplossen van je relatieproblemen, is investeren in jezelf. Kom in actie. Kies voor advies waar je echt wat aan hebt.
Als relatie-expert zie ik snel wat er werkelijk aan de hand is. Je gaat op een nieuwe manier kijken naar wat er speelt in je relatie. Je kunt oude patronen loslaten en daadwerkelijk iets veranderen.
Je krijgt helder advies en praktische tips.

Wacht dus niet langer. Boek nu meteen een Skypegesprek.
Je betaalt 175 euro voor een uur (inclusief 21% btw). Na betaling neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om het bedrag over te maken op NL36 INGB0006867651 BiC: INGBLN2A van de Relatie Academie. Stuur me vervolgens een mail, dan maken we een afspraak voor de sessie.

English

A Skype session with CoachCaroline costs 175 euro for an hour. You pay in advance on NL36 INGB0006867651 BiC: INGBLN2A Relatie Academie. Please send me an email to make an appointment for the session.

 


skype-logo-feb_2012_rgb_500

één antwoord