);
Relatie APK

Relatie APK®

Relatie APK

Speciaal voor mensen die niet makkelijk allebei vrij kunnen nemen van hun werk en de verplichtingen thuis is het ideaal om niet meerdere keren naar een relatiecoach te hoeven. Daarom is er de Relatie APK®. Om in een dagdeel een krachtige impuls te geven aan de veranderingen die in jullie relatie nodig zijn.

  • Jullie stoppen met je energie te verspillen aan zinloze ruzies.
  • Jullie trekken je niet langer terug, maar maken weer contact met elkaar.
  • Daardoor komt er weer plezier en intimiteit in jullie relatie.
  • Jullie krijgen nieuw zicht op jullie eigen gedrag en handvatten om je op een natuurlijke manier weer met elkaar te verbinden.
  • We ruimen oud zeer uit de weg, vaak nog uit jullie jeugd.
  • Jullie worden weer vrij, zodat jullie liefde weer kan stromen.

Blijf niet langer rommelen, hopen, dromen en je beroerd voelen in je relatie! Je kunt er met een Relatie APK® echt wat aan doen!

Zoals Mirjam het hieronder verwoordt:

“Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer. Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.

Mirjam Derksen www.mamaloe-coaching.nl

Eenmalig

De Relatie APK is een eenmalig gesprek van drie uur dat een nieuw licht werpt op je relatie. We bekijken hoe het er op dit moment voor staat met jullie, hoe jullie daar zijn gekomen en waar jullie naar toe willen. Je krijgt inzicht in je eigen gevoelens en gedrag en in dat van elkaar. Dat inzicht alleen geeft al handvatten om te veranderen.

Resultaten

* Open praten over gevoelens en verlangens

* Oplossen van ‘oud zeer’

* Doorbreken van negatieve patronen

* Herontdekken van elkaars positieve kanten

* Nieuw perspectief

In de Mind Magazine verscheen een hele serie artikelen over de Relatie APK.

Download pdf’s van Relatie APK’s met de volgende thema’s:

Reacties van stellen die zich lieten coachen:
“Het heeft letterlijk een muur neergehaald tussen ons beiden.
We kunnen elkaar weer recht in de ogen kijken en elkaar echt zien.
Ook heeft het een positief effect gehad op ons seksleven.”
Hans en Margriet

Al jaren vind ik mijn man eigenlijk een slappe zak. Het was dan ook een heel indringend moment toen ik tijdens de Relatie APK voelde dat mijn man echt in zijn kracht kwam. Ik kreeg de slappe lach van opluchting. Nu heb ik weer vertrouwen in onze relatie.

Ingrid, 51 jaar

Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben we weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer.
 Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.
Mirjam Derksen, Mamaloe-coaching

Mijn nieuwe vriendin beschuldigde me van bindingsangst. De APK heeft duidelijk gemaakt dat de verwijten die ze mij maakt, lang niet altijd terecht zijn. Het bleek dat ze me door me te beschuldigen, eigenlijk probeert te dwingen om te doen wat zij wil. Het was een opluchting toen dat zo duidelijk zichtbaar werd. Nu is de balans tussen ons beter en kunnen we reëel onderhandelen over wat er mogelijk is. Ik wil namelijk ook zonder haar met mijn dochter optrekken.

Man, 48 jaar

Ik zag eigenlijk niet meer goed wat er aan de hand was tussen ons, ik dacht dat het probleem echt bij mijn vrouw lag. Tijdens het gesprek kreeg ik door de symbolen ook inzicht in het feit dat mijn gedrag ook een rol speelt. Omdat ik altijd aardig gevonden wil worden, durf ik geen grenzen te stellen. Terwijl dat wel noodzakelijk is. Na de APK hebben mijn vrouw en ik besloten om te scheiden. De APK heeft eraan bijgedragen dat we daarover een gezamenlijke beslissing hebben genomen. De heldere begeleiding van Caroline, zonder oordeel, heeft ons echt geholpen.


Man, 61 jaar

Voor de APK had ik het gevoel dat ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor het goed houden van de relatie. In de APK heb ik gevoeld dat we er echt samen voor staan en dat mijn partner wel degelijk zijn aandeel wil nemen. Ik ben zo blij dat de verantwoordelijkheid voor onze relatie niet meer alleen bij mij ligt, maar dat we het samen oppakken. We zijn niet voor niets bij elkaar!

Vrouw, 36 jaar

De Relatie APK® bestaat uit:

– relatiegesprek van drie uur

– zelf maken van een kort verslag en actiepuntenlijst na afloop van het gesprek

Tarief:
 €750 inclusief 21% btw

Neem contact op voor het maken van een afspraak
Mail naar coaching@CarolineFranssen.nl. Het is handig als je vast een paar datumvoorstellen doet!