);

 Als jullie veel ruzie hebben of juist bijna niet meer met elkaar praten. Als jullie weinig intimiteit hebben of bijna geen seks meer. Dan wil je snel hulp. Kom dan samen voor een Relatie APK®.

Verspillen jullie energie aan zinloze ruzies? Heb je al van alles geprobeerd om het te veranderen en is het nu vijf voor twaalf in je relatie? Wordt het van praten alleen maar erger?

Problemen tussen twee mensen, kun je niet altijd met zijn tweeën oplossen. Een derde kan daar een heldere blik op werpen. Natuurlijk zou je de problemen in je relatie liever samen op kunnen lossen. Je bent immers met z’n tweeën. Maar het is juist een van de kenmerken van relatieproblemen dat het moeilijk is om er met z’n tweeën uit te komen. Jullie veroorzaken het probleem immers samen. Het is heel moeilijk om te zien welke bijdrage jij zelf levert aan het ontstaan van het probleem. Het is makkelijker om naar de ander te kijken en ook de oplossing van de ander te verwachten. Als die ander nou wat minder kritisch zou zijn, zou jij je beter voelen. Als de ander nou eens wat vaker zin had in vrijen, zou het allemaal veel fijner zijn.

Helaas kan je de ander niet veranderen, je kunt alleen je eigen gedrag veranderen. En om te zien welke veranderen precies nodig zijn, heb je een onafhankelijke deskundige nodig die kan kijken naar ieders aandeel in het probleem en naar ieders aandeel ion de oplossing.

Herken je één of meer van de volgende dingen?

 • We maken veel te vaak ruzie
 • We hebben bijna nooit meer seks
 • Ik denk geregeld aan scheiden, maar diep in mijn hart is dat het laatste wat ik wil
 • Ik ben vreemd gegaan/ mijn partner is vreemd gegaan. Wat nu?
 • Mijn man neemt bijna geen initiatieven
 • Ik voel me met mijn partner eigenlijk nog eenzamer dan toen ik nog alleen was
 • Mijn vrouw wil te weinig seks met mij, sinds de kinderen is ze vooral ‘moeder’
 • De sfeer in huis is slecht, ook de kinderen lijden er onder, er moet iets gebeuren
 • Mijn partner wil scheiden, maar ik niet. Hoe laat ik mijn partner de waarde van onze relatie weer ervaren?
 • Onze relatie is doodgelopen, kunnen we uit elkaar zonder elkaar schade toe te brengen?

Wil je dat er nu verandering in komt en de liefde tussen jullie weer gaat stromen?

Dan is de Relatie APK® geschikt voor jullie!

Liever samen oplossen Natuurlijk los je de problemen liever samen op. Je bent immers met z’n tweeën. Maar het is juist een kenmerk van relatieproblemen dat het moeilijk is om er met z’n tweeën uit te komen. Jullie veroorzaken het probleem immers samen en een logische gedachte is dat het probleem bij de ander ligt. Als die ander nou wat minder kritisch zou zijn, zou jij je beter voelen. Als de ander nou eens wat vaker zin had in vrijen, zou het allemaal veel fijner zijn.

Het verdwijnt niet vanzelf Hoe langer je een probleem in je relatie laat bestaan, hoe dieper het erin slijt. En als iets eenmaal een gewoonte is geworden, kost het meer moeite om het te veranderen. Tijd werkt dus niet in je voordeel, maar in je nadeel. Hoe langer het probleem duurt, meer moeite het kost om de liefde weer te laten stromen.

Reacties van mensen die een Relatie APK® bij Caroline Franssen deden:

“Voor helderheid en inzicht in je relatie en jezelf, wacht niet langer en ga naar Caroline Franssen.” Man, 45 jaar

“Caroline weet feilloos bloot te leggen wat er speelt in een relatie en spaart daarbij niemand. Ze maakt de pijnpunten inzichtelijk door het gebruik van poppetjes, wat veel helderheid geeft. De sessie heeft ons veel dichterbij elkaar gebracht.” Vrouw, 40 jaar over haar Relatie APK®, november 2014

 

“Verrassend hoe Caroline je in 3 uur tijd inzicht geeft in je eigen persoonlijkheid en jouw rol in de relatie. Ze houdt je – op sympathieke wijze – een spiegel voor en confronteert je heel helder met wat daarin te zien is. Knelpunten worden feilloos blootgelegd, het is aan jou om met de nieuwe inzichten aan de slag te gaan.” vrouw, 45 jaar.

Relatie Academie – de hogere school voor alle relaties, ook die met jezelf. Dankjewel Jan R. november 2013

Caroline is een nuchtere, directe dame die op een hele neutrale, prettige manier een overall analyse maakt en heel gericht en concreet de pijnpunten weet te duiden en betekenis te geven. Je stijgt uit boven de details gaat grotere verbanden zien. Hierdoor krijg je een bewuste keuze in de welke dingen er zijn om te laten en welke om aan te pakken. Wie altijd, net als ik, heeft gedacht dat er eerst 10 sessies nodig zijn voordat dingen uberhaupt concreet worden moet echt naar Caroline: ze is scherp en to the point op een hele prettige manier. En dat is knap. vrouw, 48 jaar

Voedingsbodem Je relatie kan weer een voedingsbodem worden waarop jullie allebei helemaal tot je recht te komen. Ook jullie relatie kan weer warm en steunend worden. Een relatie waarin de man zich gezien en gewaardeerd voelt voor wie hij is en voor zijn inbreng in de relatie. En waarin de vrouw zich kan ontspannen omdat zij zich gewaardeerd, gezien en gesteund voelt. Dan ontstaat er tussen jullie intimiteit, contact, synergie en dus ook meer ruimte voor fijne seks.

Speciaal voor mensen die niet makkelijk allebei vrij kunnen nemen van hun werk en de verplichtingen thuis is het ideaal om niet meerdere keren naar een relatiecoach te hoeven. Daarom is er de Relatie APK®. Om in een dagdeel een krachtige impuls te geven aan de veranderingen die in jullie relatie nodig zijn.

 • Jullie stoppen met je energie te verspillen aan zinloze ruzies.
 • Jullie trekken je niet langer terug, maar maken weer contact met elkaar.
 • Daardoor komt er weer plezier en intimiteit in jullie relatie.
 • Jullie krijgen nieuw zicht op jullie eigen gedrag en handvatten om je op een natuurlijke manier weer met elkaar te verbinden.
 • We ruimen oud zeer uit de weg, vaak nog uit jullie jeugd.
 • Jullie worden weer vrij, zodat jullie liefde weer kan stromen.

Blijf niet langer rommelen, hopen, dromen en je beroerd voelen in je relatie! Je kunt er met een Relatie APK® echt wat aan doen!

Zoals Mirjam het verwoordt: “Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer. Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.” Mirjam Derksen www.mamaloe-coaching.nl

Traject Ieder traject start met een Relatie APK®. Daarna beslissen jullie samen of je verder gaat en op welke manier. Zo is er een traject van een half jaar voor mensen die dieper in hun relatie willen investeren. Ieder krijgt dan een individueel gesprek en er is een online cursus met webinars waarin ik je begeleid bij het doen van oefeningen.

Mochten jullie na de Relatie APK® besluiten tot een time out, dan is het vaak meer aangewezen om extra individuele sessies te doen.

De Relatie APK® is het startpunt dat zaken in beweging brengt en een nieuw licht werpt op jullie relatie. We bekijken hoe het er op dit moment voor staat met jullie, hoe jullie daar zijn gekomen en waar jullie naar toe willen. Je krijgt inzicht in je eigen gevoelens en gedrag en in dat van elkaar. Dat inzicht alleen geeft al handvatten om te veranderen. Uiteraard zijn vervolggesprekken mogelijk, zowel met jullie samen of met één van beiden of beiden apart. Jullie kunnen na afloop van het het gesprek ook kiezen voor de Relatie Revisie, lees daarover hier meer.

Resultaten * Jullie leren praten over gevoelens en verlangens * ‘Oud zeer’ raakt opgelost * In plaats van negatieve patronen positieve actie * Jullie herontdekken elkaars positieve kanten * De liefde stroomt en jullie ervaren nieuw perspectief * Uiteraard kan ook blijken dat er onvoldoende energie is om de relatie naar een hoger plan te tillen en kan blijken dat jullie beter uit elkaar kunnen gaan

De Relatie APK® bestaat uit: – invullen van uitgebreide vragenlijst voorafgaand aan het gesprek – relatiegesprek van drie uur – je maakt foto’s van de tafelopstellingen – beide partners maken een kort verslag en een actiepuntenlijst na afloop van het gesprek – de coach kan op basis van je verslag er mail nog extra tips en adviezen geven

Investering: €750 inclusief 21% btw.

inclusief drie online cursussen om je relatie te versterken:

 • Win-win onderhandelen in je relatie
 • Huishouden zonder ruzie en gezeur
 • Geweldig communiceren

De Relatie APK® duurt maximaal drie uur. 

Maak nu meteen afspraak voor een Relatie APK® via de online agenda.

Na de bevestiging krijg je een intakeformulier opgestuurd.

Heb je vragen of een relatie APK® in jullie situatie geschikt is? Stuur dan een mail naar caroline@relatieacademie.com of  bel met Caroline Franssen op 06-33886581 Vervolgafspraken Aan het einde van de Relatie APK® kijken we of er vervolggesprekken nodig zijn of dat je in een groep verder dingen kunt leren om je relatie te verbeteren. In die vervolggesprekken kunnen zaken die naar boven zijn gekomen verder uitgediept worden.

Meer reacties van stellen die zich lieten coachen: “Het heeft letterlijk een muur neergehaald tussen ons beiden. We kunnen elkaar weer recht in de ogen kijken en elkaar echt zien. Ook heeft het een positief effect gehad op ons seksleven.” Hans en Margriet

Al jaren vind ik mijn man eigenlijk een slappe zak. Het was dan ook een heel indringend moment toen ik tijdens de Relatie APK voelde dat mijn man echt in zijn kracht kwam. Ik kreeg de slappe lach van opluchting. Nu heb ik weer vertrouwen in onze relatie.
 Ingrid, 51 jaar

Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben we weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer.
 Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen. Mirjam Derksen, Mamaloe-coaching Mijn nieuwe vriendin beschuldigde me van bindingsangst. De APK heeft duidelijk gemaakt dat de verwijten die ze mij maakt, lang niet altijd terecht zijn. Het bleek dat ze me door me te beschuldigen, eigenlijk probeert te dwingen om te doen wat zij wil. Het was een opluchting toen dat zo duidelijk zichtbaar werd. Nu is de balans tussen ons beter en kunnen we reëel onderhandelen over wat er mogelijk is. Ik wil namelijk ook zonder haar met mijn dochter optrekken. Man, 48 jaar Ik zag eigenlijk niet meer goed wat er aan de hand was tussen ons, ik dacht dat het probleem echt bij mijn vrouw lag. Tijdens het gesprek kreeg ik door de symbolen ook inzicht in het feit dat mijn gedrag ook een rol speelt. Omdat ik altijd aardig gevonden wil worden, durf ik geen grenzen te stellen. Terwijl dat wel noodzakelijk is. Na de APK hebben mijn vrouw en ik besloten om te scheiden. De APK heeft eraan bijgedragen dat we daarover een gezamenlijke beslissing hebben genomen. De heldere begeleiding van Caroline, zonder oordeel, heeft ons echt geholpen.
 Man, 61 jaar

Voor de APK had ik het gevoel dat ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor het goed houden van de relatie. In de APK heb ik gevoeld dat we er echt samen voor staan en dat mijn partner wel degelijk zijn aandeel wil nemen. Ik ben zo blij dat de verantwoordelijkheid voor onze relatie niet meer alleen bij mij ligt, maar dat we het samen oppakken. We zijn niet voor niets bij elkaar!
 Vrouw, 36 jaar

Boek nu meteen een Relatie APK®

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.