);

Single APK

Als single staat de relatie met jezelf centraal. Jij bent degene die al jouw behoeften en verlangens moet zien vorm te geven. Dat is een hele kunst. Alleen al zorgen dat je iedere dag lekker en gezond voor jezelf kookt, is voor veel singles een uitdaging. En hoe ga je om met je behoefte aan gezelschap? Daar zul je keer op keer zelf initiatieven voor moeten nemen. Bij wie kun je terecht met je verhalen over wat je meemaakt? En met je behoefte aan intimiteit en seksualiteit?

We zijn gewend om in relaties te denken. Alleen zijn, kan je confronteren met een gevoel dat er iets aan jou niet klopt.  Er is een maatschappelijke norm dat je pas compleet bent als je deel uit maakt van een setje. Sommige mensen beweren zelfs dat single zijn wordt veroorzaakt doordat je niet genoeg van jezelf zou houden. En dat er vanzelf een partner in je leven komt als je maar voldoende van jezelf houdt. Zo zit het niet in elkaar. Mensen met een relatie houden niet meer van zichzelf dan mensen zonder relatie.

Single-zijn kan een tijdelijke status zijn, maar ook langer duren. Als je eigenlijk een relatie wilt, kan het een pijnlijke tijd zijn, waarin je erg met jezelf wordt geconfronteerd. Soms lijkt het gemakkelijker om dan te zeggen dat je ook helemaal geen relatie wilt. Als single kun je denken dat je leven in de pauzestand staat en dat je pas weer echt tot bloei gaat komen in een relatie.

Dat is een mooi moment voor een Single APK, waarin je eens goed kijkt naar wat jij belangrijk vindt in je leven. Wat kun je leren van de relaties die je gehad hebt en waar streef je naar?
We onderzoeken of je je wilt openstellen voor een nieuwe relatie en wat daar dan voor nodig is. Het kan nodig zijn om wat te doen aan je kwaliteiten op het gebied van flirten en daten. Zowel alleenstaande mannen als voor alleenstaande vrouwen kan ik helpen hun ‘succeskans’ te vergroten.

Wat kun je bereiken?

  • je gaat liefdevol naar jezelf kijken als single
  • je ontdekt hoe je echt goed voor jezelf kunt zorgen en jezelf kunt geven wat je nodig hebt
  • je vindt vrede met je staat als single
  • je herontdekt de sexy vrouw/ sexy man in jezelf
  • je leert omgaan met je verlangen naar een relatie
  • je ontdekt hoe je jezelf kunt openstellen voor ontmoetingen
  • je durft te flirten en te daten
  • je wordt zelf  ‘de juiste partner’ zodat je iemand aan kunt trekken die gelijkwaardig is aan jou (en niet meer al jouw tekorten hoeft aan te vullen)

Kortom: je leert precies wat je op dit moment nodig hebt om de relatie met jezelf te verbeteren en een vervullender leven te leiden. Neem de kans om van dit moment te leren en maak nu een afspraak via de online agenda.
Voor een gesprek van twee uur, inclusief voorbereiding en nabereiding betaal je €450 inclusief BTW.

Bekijk hier hoe zo’n Single APK in zijn werk gaat: