);

Sollicitatie eBook Verdien geld met werk waarvan je houdt

Cover-sollicitatiewerkboekHet sollicitatiewerkboek Verdien geld met werk waarvan je houdt is een praktisch web 2.0 werkboek voor mensen die een nieuwe baan zoeken die echt bij ze past. Compact, helder en effectief.

Hoe komt dit sollicitatiewerkboek nou op deze site terecht? Simpel: het is geschreven door de directeur van de Relatie Academie, in de tijd dat zij nog mensen coachte naar werk dat bij ze past.

Het sollicitatiewerkboek is een praktisch web 2.0 werkboek voor mensen die een nieuwe baan zoeken die echt bij ze past. Compact, helder en effectief. Caroline Franssen schreef het om dat de methodiek in de praktijk zijn succes had bewezen en zij er veel mensen mee had begeleid naar een baan die bij ze past.

Je doet eenvoudige, doeltreffende oefeningen die duidelijk maken welk werk écht bij je past. Via de links in het boek kom je direct op handige netwerksites en vacaturesites waar je meteen aan de slag kunt. De behulpzame tips rond sollicitatiebrieven, onderhandelen en netwerken zorgen ervoor dat je er ook nog eens het optimale uit weet te halen.

Met:

  • ook jouw werk draagt bij aan een betere wereld
  • oefeningen om uit te vinden waar je hart naar uitgaat
  • tips voor effectief netwerken
  • sollicitatiebrief en CV schrijven
  • onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden
  • links naar vacaturesites
  • emotiemanagement voor sollicitanten

Het boek kost slechts €12,50. Na bestelling krijg je het meteen per email toegestuurd.

Over dit boek
“In 1995 gaf ik mijn eerste workshop Verdien geld met werk waarvan je houdt. Daarna heb ik jarenlang sollicitanten en ondernemers begeleid bij het vinden van werk waar ze gelukkig van werden. In dit boek heb ik alle oefeningen bij elkaar gebracht. Ik heb er meteen een web 2.0 ervaring van gemaakt door links toe te voegen. Ook binnenin het eBook kun je via interne links direct naar het onderdeel dat voor jou van toepassing is. Kortom: je kunt zelf aan de slag! Veel succes!”