);

Supervisieopstellingen voor professionals 2 december

Als therapeut / coach ben jij de spiegel van je cliënten. Je hebt te maken met overdracht en tegenoverdracht, met je persoonlijke eigenschappen en je eigen trauma’s.  Je cliënten zullen je voortdurend blijven uitdagen om licht te schijnen op je eigen onopgeloste stukken.

Door van je te verwachten dat je hun problemen oplost of juist door niet het achterste van hun tong te laten zien, vragen je cliënten van je dat jij stevig je positie in neemt als therapeut, coach, mediator of arts. Jouw professionaliteit hangt samen met je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Dat vraagt om voortdurend op jezelf te blijven reflecteren. Om te blijven leren en onderzoeken. Want hoe meer jij aanwezig kunt zijn in het hier en nu, hoe beter jij je cliënt kunt helpen. Een supervisiedag vergroot jouw professionaliteit.

Je kunt een supervisiedag inzetten als je:

  • bepaalde problemen heel vaak tegenkomt bij je cliënten
  • met sommige cliënten in een machtsstrijd raakt
  • wilt leren om ontspannen om te gaan met weerstanden bij cliënten
  • moe wordt van je werk
  •  wilt leren om te kijken naar systemische achtergronden van de problemen van je cliënten

Door middel van systeemopstellingen krijg je helderheid over wat er speelt tussen jou en je cliënt of wat er in jou geraakt wordt. Er zijn meerdere vormen mogelijk. Een familieopstelling kan helderheid geven over waar het probleem van je cliënt spiegelt in jouw familiesysteem. Een kwaliteitenopstelling kan laten zien op welke kwaliteiten jij een beroep moet doen om je cliënt beter van dienst te kunnen zijn. Een supervisieopstelling geeft inzicht in hoe jij je verhoudt tot het probleem van je cliënt.

Er zijn deze dag maximaal vier deelnemers. Iedere deelnemer (coach/ therapeut//huisarts/mediator) krijgt een eigen een persoonlijkheidsopstelling. Dat kan een opstelling rond een persoonlijke vraag of een supervisieopstelling zijn.

Ieder krijgt een eigen opstelling.

Datum: vrijdag 2 december

Inloop 9.45 uur, aanvang 10.00 uur

Prijs: € 250,oo exclusief btw, inclusief lunch en het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken.

Bestel nu!