);

Trek jij je terug?

Veel mannen trekken zich terug als het moeilijk wordt in hun relatie. Op zolder, op hun werk, in hun sport of achter de TV, telefoon of computer. Het is een doodnormale reactie op gevaar en stress. Je weet dat het niks oplost. Maar het gebeurt vanzelf.

Voor jezelf biedt het terugtrekken even ontspanning. Maar voor je relatie werkt het averechts. Je partner voelt zich in de steek gelaten en zal nog meer haar best doen om contact met je te maken. Desnoods komt ze je woedend achterna. Je neiging om je terug te trekken wordt nog groter. Het wordt steeds moeilijker om weer contact met haar te maken. Voor je het weet en zonder dat je het wilt, drijven jullie steeds verder uit elkaar.

Zit jij als man ook in zo’n patroon met je partner en wil je er wat aan doen? Op vrijdag 1 juli is een training Innerlijk Leiderschap voor mannen. Daarin leer je wat er vooraf gaat aan je neiging om je terug te trekken. Je leert bij jezelf te blijven en contact te houden met je partner. En je leert hoe je je kunt terugtrekken zonder dat zij ‘op hol’ slaat.

Emotiemanagement voor mannen dus!

Loopt jouw relatie niet lekker? Is er minder seks en intimiteit dan je zou willen? Lopen gesprekken uit op ruzies waarvoor je liever wegloopt? Heeft je vrouw vaak kritiek op je? Heb je het gevoel dat je het in haar ogen niet goed kan doen, hoe erg je ook je best doet? Heb je geprobeerd om er verandering in te brengen, maar is dat niet gelukt? Vraag je je af hoe je het weer zo kan krijgen als het vroeger was?

Moet je beter je best doen? Haar meer geven? Of is het juist een signaal dat het verstandig is om beter voor jezelf op te komen? Het is moeilijk om er alleen of samen met je partner uit te komen, omdat jullie vast zitten in zichzelf herhalende patronen van denken en voelen.

Veel mannen hopen dat het vanzelf over gaat. Dat hun vrouw vanzelf tevredener wordt en meer seks wil. Ondertussen gaan ze gewoon wat harder werken of wat meer sporten. Helaas is dat niet effectief. In de workshop Innerlijk leiderschap voor mannen ga je oplossingen vinden die echt werken. Jij gaat het heft in handen nemen, zodat jouw relatie weer leuk en gezellig wordt en je vrouw weer met je wil vrijen.

Met een kleine groep van maximaal vijf mannen zul je merken dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt. Mannen kunnen elkaar onderling helpen om antwoorden en goede oplossingen te vinden. Je krijgt die dag een individuele sessie, waarbij de anderen toekijken en jij bent toeschouwer bij de sessies van anderen. Er is intensieve communicatie over wat je zelf beleeft en wat je waarneemt via de andere sessies.

Tijdens de dag voor mannen, ga jij ervaren wat jou in de weg staat om je plek als haar partner volledig in te nemen. Je ruimt je eigen ‘oude shit’ op. Je gaat zien hoe jij eraan kunt bijdragen dat jouw relatie weer lekker loopt en je weer dichter bij elkaar komt.

Daardoor kom je dichterbij je partner.  Je krijgt weer het gevoel dat jij je partner waardeert en zij jou. Je kunt haar steunen en haar drama stoppen. Je voelt je weer echt man in haar aanwezigheid. En je kunt haar weer kunnen leiden in de dans van jullie liefde.

Jullie begeleider Caroline Franssen heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van mannen om weer lol, liefde en seks in hun relatie te brengen. Zij werkt al twintig jaar als persoonlijk coach, waarvan tien jaar als relatiecoach. Zij gebruikt (aspecten uit) familieopstellingen om mensen in beweging te brengen. Zij weet precies wat jouw vrouw nodig heeft van jou als de man in haar leven (en dat is vaak iets heel anders dan wat jouw vrouw zelf aangeeft). Caroline’s aanpak is rechtstreeks naar de kern. Je leert kwaliteiten in jezelf aan te spreken die  jouw plezier in je relatie en je liefdesgeluk ten goede komen. Resultaat gegarandeerd.

Innerlijk leiderschap voor mannen is ook geschikt als je vragen hebt over het mislopen van een oude relatie, het vinden van een nieuwe partner of telkens tegen dezelfde dingen aanloopt op je werk.

Ervaringen van deelnemers:

De workshop is een voltreffer. Caroline weet heel snel een hele prettige, veilige en vertrouwde sfeer te scheppen. Hierdoor komen de deelnemers zonder remmingen vrij. Ze weet echt, geniaal gewoon, heel snel de spijker op zijn kop te slaan. Voor mij een zeer geslaagde, effectieve dag. Waar al mijn leervragen aan bod kwamen. En waar wij mannen vriendschap met elkaar sloten alsof wij elkaar al jaren kennen. Grandioos!

Dirk Klok (55)

De workshop voor mannen heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven waarmee verder kan. Caroline lukt het met haar doortastende aanpak om snel tot de kern te komen waar het om draait. Je ziet en ervaart daardoor waar problemen vandaan komen, en je krijgt handvatten om er (anders) mee om te gaan.
Een aanrader voor iedereen.

Joost Niesthoven

Datum: Vrijdag 1 juli van 10.00- 16.30 uur in Culemborg.

Reserveer je plek in deze training HIER.

Prijs: Inclusief lunch € 250  (inclusief btw). Op de factuur staat training innerlijk leiderschap.

Je kunt je hier opgeven voor de trainingsdag innerlijk leiderschap voor mannen op vrijdag 11 november.