);

Zaterdag sessie voor koppels

Voor mensen die door de week geen vrij kunnen nemen, is het op een aantal zaterdagen mogelijk om een zaterdag-sessie te boeken. Deze sessies hebben dezelfde opbouw als een gewone Relatie APK en worden onderbroken voor een lunch die jullie of als stel samen of ieder individueel gebruiken in de binnenstad van Culemborg. De lunch kan dienen als moment om even ‘uit te rusten’, vaak krijgen jullie ook een opdracht mee.

Natuurlijk los je de problemen liever samen op. Je bent immers met z’n tweeën. Maar het is juist een kenmerk van relatieproblemen dat het moeilijk is om er met z’n tweeën uit te komen. Jullie veroorzaken het probleem immers samen en een logische gedachte is dat het probleem bij de ander ligt. Als die ander nou wat minder kritisch zou zijn, zou jij je beter voelen. Als de ander nou eens wat vaker zin had in vrijen, zou het allemaal veel fijner zijn.

Het verdwijnt niet vanzelf
Hoe langer je een probleem in je relatie laat bestaan, hoe dieper het erin slijt. En als iets eenmaal een gewoonte is geworden, kost het meer moeite om het te veranderen. Tijd werkt dus niet in je voordeel, maar in je nadeel. Hoe langer het probleem duurt, meer moeite het kost om de liefde weer te laten stromen.

Reacties van mensen die een Relatie APK® bij Caroline Franssen deden:
“Caroline weet feilloos bloot te leggen wat er speelt in een relatie en spaart daarbij niemand. Ze maakt de pijnpunten inzichtelijk door het gebruik van poppetjes, wat veel helderheid geeft. De sessie heeft ons veel dichterbij elkaar gebracht.”
Vrouw, 40 jaar over haar Relatie APK®, november 2014

Caroline is een nuchtere, directe dame die op een hele neutrale, prettige manier een overall analyse maakt en heel gericht en concreet de pijnpunten weet te duiden en betekenis te geven. Je stijgt uit boven de details gaat grotere verbanden zien. Hierdoor krijg je een bewuste keuze in de welke dingen er zijn om te laten en welke om aan te pakken. Wie altijd, net als ik, heeft gedacht dat er eerst 10 sessies nodig zijn voordat dingen uberhaupt concreet worden moet echt naar Caroline: ze is scherp en to the point op een hele prettige manier. En dat is knap.
vrouw, 48 jaar

Voor helderheid en inzicht in je relatie en jezelf, wacht niet langer en ga naar Caroline Franssen.
Man, 45 jaar

“Verrassend hoe Caroline je in 3 uur tijd inzicht geeft in je eigen persoonlijkheid en jouw rol in de relatie. Ze houdt je – op sympathieke wijze – een spiegel voor en confronteert je heel helder met wat daarin te zien is. Knelpunten worden feilloos blootgelegd, het is aan jou om met de nieuwe inzichten aan de slag te gaan.”
vrouw, 45 jaar.

Relatie Academie – de hogere school voor alle relaties, ook die met jezelf.
Dankjewel

Jan R. november 2013

Voedingsbodem
Je relatie kan weer een voedingsbodem worden waarop jullie allebei helemaal tot je recht te komen. Ook jullie relatie kan weer warm en steunend worden. Een relatie waarin de man zich gezien en gewaardeerd voelt voor wie hij is en voor zijn inbreng in de relatie. En waarin de vrouw zich kan ontspannen omdat zij zich gewaardeerd, gezien en gesteund voelt. Dan ontstaat er tussen jullie intimiteit, contact, synergie en dus ook meer ruimte voor fijne seks.

Speciaal voor mensen die niet makkelijk allebei vrij kunnen nemen van hun werk en de verplichtingen thuis is het ideaal om niet meerdere keren naar een relatiecoach te hoeven. Daarom is er de Relatie APK®. Om in een dagdeel een krachtige impuls te geven aan de veranderingen die in jullie relatie nodig zijn.

  • Jullie stoppen met je energie te verspillen aan zinloze ruzies.
  • Jullie trekken je niet langer terug, maar maken weer contact met elkaar.
  • Daardoor komt er weer plezier en intimiteit in jullie relatie.
  • Jullie krijgen nieuw zicht op jullie eigen gedrag en handvatten om je op een natuurlijke manier weer met elkaar te verbinden.
  • We ruimen oud zeer uit de weg, vaak nog uit jullie jeugd.
  • Jullie worden weer vrij, zodat jullie liefde weer kan stromen.

Blijf niet langer rommelen, hopen, dromen en je beroerd voelen in je relatie! Je kunt er met een Relatie APK® echt wat aan doen!

Zoals Mirjam het hieronder verwoordt:
“Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer. Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.
Mirjam Derksen www.mamaloe-coaching.nl

Eenmalig
De Relatie APK® is een eenmalig gesprek van drie uur dat een nieuw licht werpt op je relatie. We bekijken hoe het er op dit moment voor staat met jullie, hoe jullie daar zijn gekomen en waar jullie naar toe willen. Je krijgt inzicht in je eigen gevoelens en gedrag en in dat van elkaar. Dat inzicht alleen geeft al handvatten om te veranderen. Uiteraard zijn vervolggesprekken mogelijk, zowel met jullie samen of met één van beiden of beiden apart. Jullie kunnen na afloop van het het gesprek ook kiezen voor de Relatie Revisie, lees daarover hier meer.

Resultaten
* Jullie leren praten over gevoelens en verlangens
* Het ‘oud zeer’ is opgelost
* In plaats van negatieve patronen positieve actie
* Jullie herontdekken elkaars positieve kanten
* De liefde stroomt en jullie ervaren nieuw perspectief
* Uiteraard kan ook blijken dat er onvoldoende energie is om de relatie naar een hoger plan te tillen en kan blijken dat jullie beter uit elkaar kunnen gaan

De Zaterdag-sessie bestaat uit:
– invullen van uitgebreide vragenlijst voorafgaand aan het gesprek
– relatiegesprek van een dagdeel
– lunch samen met je partner of apart
– het boek Eerste Hulp Bij Relatieongelukken
– deelname aan de online cursus Reset Je Relatie van vijf weken
– beknopt advies van de coach op basis van vragen per email na afloop van het gesprek

Tijdens en na het gesprek kun je foto’s maken van de tafelopstellingen.
Na afloop van het gesprek maken beide partners thuis een kort verslag en een actiepuntenlijst. Eventuele vragen kunnen per mail aan de coach gesteld worden.

Tarief:
€ 907,50 inclusief 21% btw
Betaling geschied na afloop van het gesprek per pin.
De factuur voor coaching kan op naam van je bedrijf worden gesteld.

Maak nu meteen afspraak voor een zaterdaggesprek via de online agenda.

Na de bevestiging krijg je een intakeformulier opgestuurd.

Heb je vragen of een zaterdaggesprek in jullie situatie geschikt is?

Stuur dan een mail naar caroline@relatieacademie.com of  bel met Caroline Franssen op 06-33886581

Meer reacties van stellen die zich lieten coachen:
“Het heeft letterlijk een muur neergehaald tussen ons beiden.
We kunnen elkaar weer recht in de ogen kijken en elkaar echt zien.
Ook heeft het een positief effect gehad op ons seksleven.”
Hans en Margriet

Al jaren vind ik mijn man eigenlijk een slappe zak. Het was dan ook een heel indringend moment toen ik tijdens de Relatie APK voelde dat mijn man echt in zijn kracht kwam. Ik kreeg de slappe lach van opluchting. Nu heb ik weer vertrouwen in onze relatie.

Ingrid, 51 jaar

Voor het gesprek konden we elkaar niet echt goed bereiken. Ik bespeurde zelfs soms een ‘beleefde conversatie-toon’. Sinds de APK hebben we weer veel lol, staan dichter bij elkaar, zoeken naar wat werkt, durven weer meer kwetsbaar te zijn. Wat een prachtige man heb ik toch, ik zie hem weer.
 Dank voor je luchtige en rake opmerkingen en vragen.
Mirjam Derksen, Mamaloe-coaching

Mijn nieuwe vriendin beschuldigde me van bindingsangst. De APK heeft duidelijk gemaakt dat de verwijten die ze mij maakt, lang niet altijd terecht zijn. Het bleek dat ze me door me te beschuldigen, eigenlijk probeert te dwingen om te doen wat zij wil. Het was een opluchting toen dat zo duidelijk zichtbaar werd. Nu is de balans tussen ons beter en kunnen we reëel onderhandelen over wat er mogelijk is. Ik wil namelijk ook zonder haar met mijn dochter optrekken.

Man, 48 jaar

Ik zag eigenlijk niet meer goed wat er aan de hand was tussen ons, ik dacht dat het probleem echt bij mijn vrouw lag. Tijdens het gesprek kreeg ik door de symbolen ook inzicht in het feit dat mijn gedrag ook een rol speelt. Omdat ik altijd aardig gevonden wil worden, durf ik geen grenzen te stellen. Terwijl dat wel noodzakelijk is. Na de APK hebben mijn vrouw en ik besloten om te scheiden. De APK heeft eraan bijgedragen dat we daarover een gezamenlijke beslissing hebben genomen. De heldere begeleiding van Caroline, zonder oordeel, heeft ons echt geholpen.


Man, 61 jaar

Voor de APK had ik het gevoel dat ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor het goed houden van de relatie. In de APK heb ik gevoeld dat we er echt samen voor staan en dat mijn partner wel degelijk zijn aandeel wil nemen. Ik ben zo blij dat de verantwoordelijkheid voor onze relatie niet meer alleen bij mij ligt, maar dat we het samen oppakken. We zijn niet voor niets bij elkaar!

Vrouw, 36 jaar

Meer lezen
In de Mind Magazine verscheen een serie artikelen over de Relatie APK. Download hieronder pdf’s van die artikelen met de volgende thema’s:

Boek nu meteen een Zaterdag-sessie.