);
 
Ben jij een pleaser? Of zie je jezelf als een perfectionist? Heb je meer kritiek op jezelf dan waardering? Kan jij slecht je grenzen aangeven en gaan anderen er dus overheen? Weet je nog wel wat je zelf echt wilt? Of cijfer jij je eigen behoeften en verlangens weg ten behoeve van je partner en je kinderen? 
 
Je weet waarschijnlijk wel dat dit niet goed is voor jou en dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen, maar telkens lukt het niet om er echt wat aan te doen. Dat komt doordat je zelfvertrouwen is aangetast. Dat kan gebeurd zijn doordat je misbruik of mishandeling hebt meegemaakt, of een relatie hebt gehad met iemand met narcistische trekken.
 
Diep in jou zitten overtuigingen en patronen die je afremmen om goed voor jezelf te zorgen.
 
Dan is het tijd voor het programma Vrouwelijk leiderschap.
Dat is een programma voor vrouwen die liever voor zichzelf willen zijn, beter hun grenzen aan willen geven en echte balans willen brengen tussen geven nemen. Die kracht en zachtheid samen willen voelen. Die op hun eigen manier leiding willen nemen over zichzelf en hun leven.
 
Voor vrouwen die van binnenuit willen ontspannen, hun gelijkwaardige plek ten opzichte van hun partner willen innemen. Tot volle bloei willen komen in hun werk. Voor vrouwen die hun diepe levenskracht en oneindige zachtheid willen aanboren.
 
Die het commitment willen aangaan om orde te scheppen in hun oude shit en oude rolpatronen willen loslaten. Die uit hun comfortzone willen stappen en zichzelf centraal gaan stellen. En die dat met een groep van gelijkgestemde vrouwen willen doen, zodat de kracht en zachtheid van het vrouwelijke vermenigvuldigd wordt door de onderlinge steun, solidariteit en vriendschap.
 

Online cursussen voor een heel jaar
Daarnaast krijg je toegang tot alle individuele online cursussen van de Relatie Academie. Daarin krijg je een schat aan informatie en opdrachten om je gezonde egoïsme te ontwikkelen en jezelf verder te versterken. Theorie, opdrachten en oefeningen die je in je eigen tempo kunt lezen en uitvoeren. 

 

Start van de cursus: 
De cursus start op wereldvrouwendag, 8 maart 2021.

Alle maandagen krijg je nieuwe opdrachten in een video. Iedere maand is er een live webinar én is er een live bijeenkomst op Zoom waarin je ervaringen kunt delen met andere vrouwen.
De webinars worden opgenomen en je kunt ook vooraf je vragen aangeven.

Het wordt een intensieve jaartraining waarin ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar heb omgezet in de noodzakelijke stappen die vrouwen te zetten hebben om hun zelfvertrouwen en te hervinden en van binnenuit leiding te nemen en te geven.

Iedere vier weken werken we aan een thema: zoals: De focus op jezelf krijgen, Leren grenzen aangeven, Beter omgaan met zelfkritiek. Er zijn wekelijkse video’s, oefeningen die je in je eigen tijd kunt doen en online ontmoetingen, zowel op zoom als op ons eigen forum binnen de besloten leeromgeving. Dus je hoeft niet op Facebook intieme zaken te delen.​Ik neem je een jaar bij de hand, laat je de hindernissen nemen die je er nu van weerhouden om volledig, ontspannen jezelf te zijn. Je kunt vragen stellen aan mij en je groepsgenoten. Je ervaringen en vorderingen delen. Zelfs verzoeken indienen voor video’s of zoomsessies om bepaalde thema’s te bespreken. En er is een extra ondersteuner, waar je met persoonlijke vragen bij terecht kunt.

Voor wie bestemd?
Het programma is bestemd voor vrouwen die zich willen ontwikkelen. En die daarbij wel een leidraad, houvast en onderlinge steun kunnen gebruiken in deze complexe tijd.

Wie geeft de cursus?
De cursus wordt gegeven door senior-coach Caroline Franssen. Zij is helder, confronterend en warm en weet je echt in beweging te krijgen, zodat jij je joude patronen doorbreekt.SCHRIJF JE HIER IN

Het programma kost €1250,00 voor een heel jaar.

Daarvoor krijg je:

52 lessen, de meeste lessen live.  In vakantiemaand augustus en schoolvakanties,  krijg je wekelijks een opname. Alle lessen zijn uiteraard terug te kijken.

Toegang tot de online community om ervaringen uit te wisselen

Toegang tot de wekelijkse opdrachten

Om zoveel mogelijk vrouwen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, is er vroegboekkorting en betaal je nu voor een heel jaar slechts €950.

Schrijf je hier in tot 15 februari voor de vroegboekprijs van €950

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.