);

Drie aankomend journalisten deden onderzoek naar datingapps en de invloed daarvan op de liefde. In hun driedelige documentaire IK APP JE LIEF interviewen ze gebruikers en deskundigen. Ze kwamen bij mij op kantoor en hielden een uitgebreid interview met mij.

In de tweede aflevering (hieronder te zien) maak me zorgen over de eenzaamheid die ontstaat als we te snel van de één naar de ander hoppen. Ik denk dat ons vermogen om ons te hechten achteruit gaat. Terwijl we toch heel graag een intieme relatie hebben.

Uiteraard geef ik ook tips over hoe je het beste kunt daten als je een relatie wilt. Het hele drielui is hier te zien.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.